Kauppareissun yhteydessä innostuin tekemään Huille taas jäljen. Tällä kertaa Vau sai olla vain kanssamatkustaja, Oskun jäädessä kokonaan kotiin valloittamaan kotimetsän herruutta ilmeisesti myyriltä tai miltä lie metsän asukeilta. Tallasin jäljen tutulle pellolle, jäljelle tuli mittaa n.200 metriä - olisiko ollut ylikin. Kulmia oli 3 tai 4 + kaksi terävää kulmaa. Nappuloita oli epätasaisen tasaisesti + kaksi välikippoa.

Jälki vanheni noin tunnin ja Hui selviytyi jäljestä jälleen tosi hienosti. Ainoa mutta on sen reagoimattomuus välikippoihin.. En oikein tiedä nyt että mitä pitäisi niiden suhteen tehdä. Jättää kokonaan pois, vaihtaa ne esineisiin - tai keppeihin vai mitä..?

Hui on myös ryhtynyt haukkumaan, ei jäljellä vaan kotona esim yksin jäädessään. Lähdin poikien kanssa iltapäivästä naapuriin leikkimään ja kun laitoin Huin häkkiinsä (Oskun ja Vaun jäädessä kodinhoitohuoneeseen) ja se tajusi meidän tekevän lähtöä se haukkui ja haukkui - ja haukkui ties kuinka kauan kun oltiin jo lähdetty.. Hmm, toivottavasti ohi menevä oireyhtymä - tosin eipä täällä maaseudulla paljon haittaa ole jos se meidän perään hieman haukkuu, mutta eipä se kovin miellyttäväkään tapa ole.