Sunnuntaina reenattiin Hannan kanssa esineitä ja tottista Mutalassa. Tehtiin Mutalan ns. vaikeampi ruutu, polun vasemman puoleinen. Esineet takana kulmissa, edessä keskellä ja keskellä keskellä. Näytettiin takaesineiden viennit. Hui nosti hyvin oikean takakulman. Sitten taisi nostaa vasemman takakulman ja viimeiseksi etuesineen. Nostatin siis kolme esinettä. Ihan kelpo suoritus.

Ensin olin ajatellut että en ota ollenkaan tottista, mutta otimpa sitten kuitenkin telineet ja eteenmenon. Hyppyesteellä oli räpiköintiä paluuhypyllä, hypyytettiin sitten pari kertaa ilman kapulaa. Ok. Eteenmenossa tuli hyvä reeni, Hui ei selkeästi nähnyt palloa lähtiessään eteenmenoon - lähti kyllä reippaalla laukalla mutta vähän epäröiden. Bongasi lopulta pallon - joten hyvä vahvistus sille että eteen kannattaa mennä kun palloon tod.näk. törmää

Maanantaina otin pienet pihatottikset. Seuraamista ja jäävät + yksi hyppynouto. Nyt hyvin ilmavasti molempiin suuntiin. Iltasella treffattiin vielä Hannan kanssa Haavistolla. Hui oli tosi hyvässä vireessä ja tekikin kivasti kaiken. Otettiin seuraamista ja jäävät + vauhtiluoksetulot.

Tiistai ja keskiviikko meni koirilta lepovuorossa kun kävin kurkistamassa työelämään. Tänään torstaina reenattiin taas. Aamupäivällä treffattiin Kaarinan ja Hiskin kanssa Nokian majalla. Vau sai hieman tehdä Hiskin parina. Hui teki reenin mietinnän jälkeen kahdessa osassa. Ekassa setissä kisanomaisesti kentälle, palkkaus siitä. Pätkät seuraamista, tuntui tosi hyvältä - palkkaus siitä. Sitten noudot, tasamaa oli mielestäni tosi hyvä - luovutus ihan inasen vino. Hyppyesteellä kävi sitten niin hölmösti että Hui takaisin tulossa vilkaisi viereistä tokohyppyä mutta ei kuitenkaan päätynyt hyppäämään sitäkään vaan tuli pk- esteen ja tokohypyn välistä.. Uusinnalla tuli kyllä esteen oikein, mutta paluussa räpiköi tiputtaen kapulan. Kolmannella toistolla nappisuoritus ja tästä hyvä palkkaus. Argh, kun tällästä säätöä pitää aina sattua ennen kisoja . Noh, Hui ei kuitenkaan tuntunut ottavan painetta asiasta. A este hienosti - kuten myös eteenmeno.

Hetken tauon jälkeen otin vielä Huin uudestaan kentälle. Kisanomaisesti kentälle minkä jälkeen pitkä suora seuraamista, palkkasin täyskäännöksen jälkeen. Seuraaminen tuntui tosi hyvältä, jopa painoi - ei kyttäilyä kentän päähän, jee! Jäävät ok, loppuun vielä vauhtiluoksetulot ja hyvät leikit pallolla.

Hiski seuraa

Hiski noutaa.

Hui seuraa.

Hui noutaa:

;feature=channel

 

Hui A esteellä: