Eilinen meni taas vain lenkkeilyn merkeissä, mutta tänään reenattin toko Kristan hallilla Pian, Veikan sekä Valtsun + koirien kera. Me tehtiin aika monta settiä. Tunnissa ehtii kyllä tosi hyvin!

Hui aloitti merkillä ja ruudulla. Merkki oli paikassa missä Tumppu, Pia ja Veikka + meidänkin kamat suht lähellä ja ei sinne voinut ensin millään mennä. Siitä hetken neuvoteltiin niin Hui kyllä meni merkille mutta sen piti tökkästä se kuonolla kumoon. Otettiin muutamia toistoja ja sain perille herran siitä että merkkiä ei tökitä. Tätä pitää kyllä ottaa nyt runsaasti ihan omana reeninään irti ruudusta ja ohjatusta noudosta. Ekalla ruutuun lähetyksellä Hui teki ihan jees suorituksen, itse vaan unohdin topata sen ruutuun, ja ehti vähän säätää paikkaa ennen kuin käskytin maahan. Loppuosaan toistokäsky juuri ennen sivulletuloa - nyt tuli nätisti. Sitten metalli. Annoin käskyt tosi peräjälkeen, lähes yhteen "hyppytuo". Huipa hämääntyi tästä täysin. Uusinnalla jätin vähän käskyjen väliin aikaa ja jo onnistui. Liike muistaakseni muuten ok. Ekan setin loppuun vielä tunnari. Oli selkeästi kierroksia enemmän ja vähän piti siellä jotain vääriä tökkiä - luovutuksessakin hieman pyöräytti. Toi siis kuitenkin oman. Hassua oli myös se että kun otin kapulan ja käskytin sivulle niin Hui teki temppu pyörähdyksen mun edessä ja siirtyi siitä älyvinoon mun sivulle.. Hmm, oli Huisku kyllä ihme mielentilassa?

Toka setti aloitettiin uudelleen ruudun merkkireenillä. Myös yksi lähetys ruutuun ja palkkaus toppaa käskyn jälkeen. Nyt hyvin. Sitten vielä metallinouto uudestaan, sekin jees! Kertauksien jälkeen otettiin ohjattua. Ensin tahittiin taas merkin kanssa. Tätä tosiaan pitää ottaa erillisenä. Kun merkille meno suht ok, haetutin vasemman mikä vähän normia alempana. Hyvin kääntyi vasemmalle ja haki kapulan - tässä edelleen palkkaus vauhdista. Tämän setin loppuun vielä kaukoja, mitkä nyt paremmin kuin tiistaina! Tekniikkaa kyllä saa hioa sillä loppuviimein Hui kyllä pysyy suht hyvin samalla paikalla mutta siirtojen välissä liikkuu ees ja taas jonkin verran.

Kolmas setti aloitettiin kuuntelureenillä Pian ja Tumpun innoittamana. Ensin metalli suuhun pidä käskyllä ja siitä käskytys ruutuun. Tämä meni yllättävänkin hyvin. Ruudusta käskytin hypylle, mitä Hui ei meinannut mitenkään ymmärtää - yritti kovasti luovuttaa virkaintoisena metallikapulaa ensin, hih! Sain sen sitten hypylle ja siitä vielä uudelleen ruutuun - ja sieltä vielä kerran hypylle mistä sitten palkkaus! Tosi hauskaa ja meni paaaaljon paremmin mitä olisin voinut uskoa. Kolmannen setin loppuun vielä jäävien asentojen pysymistä ja siitä vapautusta eteen lelulle. Pialta tähän hyvät vinkit! Kauheasti on kyllä yksityiskohtia mitä nyt pitäisi vaan sitten reenata, reenata ja reenata!

Reenien loppuun vielä paikallaistuminen sekä paikallamakuu. Huisku oli kyllä taas niin luumu kuin olla vaan voi. Sen olemus oli kyllä kerrassaan huvittava. Säntillisesti se asennossaan pysyy, joten menkööt näin! Paikallamakuussa kävi ensin hassusti niin että kun minä käskytin Huita maahan, niin Hui ei reagoinut mutta Tupla meni kiltisti maihin.. Uusinnalla sitten muistivat että kenen piti totella ja ketä!

Jee, nämä reenit kyllä varmasti siivittävät meidät kohti EVL kokeita, sellaisen nyt kun vaan jostain bongaisi. Yllättävän vähän on missään kisakalentereissa kokeita alkuvuoteen..