Nimittäin meidän luksus kesäreenit :( Torstaina pitäisi palata takaisin töihin, eli se tarkoittaa sitä että reenit päiväsaikaan loppuvat - voi nyyh ja plääh. Mutta, toivotaan että saadaan sumplittua reenejä kuitenkin - onhan tässä vielä syksyä jäljellä!

Tänään siis ahkeroitiin Pian (ja Veikan  ) kanssa taas jälkien ja esineruutujen parissa. Paikkana Pinsiö. Molemmille pojille suht lyhyet jäljet, joiden vanhetessa treenattiin esineruutu. Ruutu samaisessa paikassa, missä takaosa laski hiekkakuoppaan. Huille etuesineeksi pöllö pehmolelu, mikä oli vasemmalla puolella ruutua. Aloitin oikeasta etukulmasta. Esineitä nousi tiivistä tahtia hienosti kolme (tosin kiven päällä ollutta lippalakkia Hui ei heti bongannut), jonka jälkeen siirryin lähettämään etuesineelle. Siinä kävi muistaakseni niin että lähetin - Hui lähti lujaa, vähän jarrasi etuesineen kohdalla ja pyysin sitten takaisin kun ei kuitenkaan alkanut paikallistaa esinettä. Uusinnalla sitten nostikin pöllön ok. En käsitä mikä näissä etuesineissä nyt on näin vaikeeta - selkeästi ne rekisteröi mutta ei voi alkaa tehdä töitä niiden paikantamiseksi saati nostaa ja tuoda luovutukseen. Noh, näitä pitää nyt vaan reenata - tosiasia kuitenkin on että pääpaino esineruudussa on ollut takaesineillä - ja irtoamisella.. Mutta kaikkinensa esineet tuntuu nyt nousevan iloisesti ja luovutukset hyvät.

Jälki oli Huilta tosi hyvä. Jana oli syvällä, ja vähän lopussa näytti että Hui otti ilmavainulla joko jälkeä tai sitten keppiä - mikä oli tosi lähellä janaa. Annoin mennä ja hyvin paikallistikin kepin varvikosta. Sitten jäljestettiin n.400 metriä ja iso loppukeppi - senkin ilmasu hyvä, mistä kunnon loppupalkkaleikit. Pätevä Hui