Hrrr kun on kylmä! Ei tarvitse edes miettiä pihareenejä. Lenkillä on käyty, tosin max puoli tuntia olen tuossa kelissä kerrallaan pystynyt olemaan. Tosin mittari näyttää nyt lohdullisesti vain -17, eilen kun huiteli yli -20c..

Kotona ollaan Huin kanssa jumpattu kaukoja ja sitten tunnaria. Olen nyt sisällä tehnyt niin että oma ei ole enää mitenkään piilossa vaan siellä normisti muiden seassa. Koetimpa niinkin että laitoin nameja joukkoon josko saisin paremmalla mielentilalla kapuloille - mutta aika pian tuli esiin että se aiheuttaa ihan liiaksi turhaa haistelua.

Maanantai iltasella päästiin Pian kaveriksi tokoilemaan meirän hallille. Hui teki reenin kahdessa setissä. Aloitettiin luoksetulolla. Takapalkka on nyt johtanut siihen että luoksetulon vauhti on karsean huono. Hui lähtee laukalla käsijarru päällä ja hipsuttelee loppuun saakka - jos ylipäätään pystyy tulemaan loppuun saakka.. Se sitten siitä takapalkkauksesta, ainakin hetkeksi pitää laittaa hyllylle. Hallilla kuitenkin takapalkalla yksi toppaaminen, mikä ihan ok (kai?) - lisäksi sitten läpijuoksuna suoria luoksetuloja pari toistoa.

Luoksetulojen jälkeen seuraamista. Huin paikka pitää saada taaksepäin ja otettiin ihan muutaman askeleen siirtymiä + vasemmalla käännöksiä. Näitä pitää nyt vaan muistaa ja jaksaa hinkata. Palkkaus taakse.

Ekan setin loppuun vielä ruutua. Eka niin että pallo valmiina ruudussa, ok. Toinen niin että jätin Huin lähtöpisteeseen ja menin itse lähemmäs ruutua. Hui meni aivan ruudun etuosasta sisään ja pyörähti vasemmalle ulos. Kun kehotin uudelleen, lähti ensin mua kohti ja siitä uudelleen käskyttämällä takaisin ruutuun. Uusinnalla meni ruutuun, mutta taas jäi aivan ruudun etureunaan, uusi ruutukäskytys ja siirtyi taaemmas - tästä palkkaus. Vielä yksi toisto niin että pallo ruudussa. Pialta nyt vinkiksi tehdä niin että juoksen itse ruutuun Huita palkkaamaan jotta sillä ei ole ajatus muhun päin (palkkaan) ja malttaisi näin mennä paremmin perille asti.

Toka setti aloitetiin tunnarilla. Ensin niin että siellä maassa oli nami. Kuten Pia oli arvellutkin, tämä ei ole hyvä tapa - en halua vahvistaa yhtään ns. turhaa haistelua. Hui haisteli, ja taisi tuoda sieltä muutaman väärän ennen kuin bongasi oman. Toistolla toi ihan ok oman. Otettiin vielä kolmas kerta, jolloin kyllä nosteli ja klähmi vääriä mutta toi oman. Luovutukset on ihan karseita ja jotenkin ne ahdistaa, mutta niihin ei voi nyt kai puuttua jotta en aiheuta turhaa painetta Huille enempää? Olen ottanut tunnarin pitoa ja luovutusta erikseen, näin se toimii hyvin.

Tunnarin jälkeen vähän kaukoja. Olipas opettavaista. Itse jotenkin olen sihdannut että Hui ei liikkuisi seisomasta istumaan mennessä, mutta niin se vaan liikkuu. Kiitos Pia siis taas.. Tähän nyt toinen tekniikka, mikä työstön alle heti. Sama pätee seisomasta maahanmenoissa.

Loppuun vielä vähän hyppyä. Se ihan ok, pientä lentävän palkan ennakointia . Kivat reenit, tänään jatkuu SDP:llä!