Tänään lauantaina treffattiin Hannojen kanssa Vaiviassa. Mukana viihdyttämässä myös Ella ja Eemeli, kiitos Hannat lastenhoitoavusta!

Olipa hikistä touhua, ihan karsean painostava ilma. Huilla olin ajatellut ottaa ns. palkkaamattomuusreenin, mikä alkoi kisamaisesti ilmoittautumalla ja siitä siirtymisellä paikallaoloon. Paikallaolossa ei moitittavaa ja sieltä siirtyminen itse suorittamaan tuntui vielä ihan hyvältä. Itse liikkeissä Huin vire oli kyllä löysä. Seuraaminen oli kuitenkin vielä ihan suht hyvän tuntuista, toki siellä pälyilyä siellä täällä ilmeni mutta kuitenkin. Ns. alavireisyys näkyi "parhaiten" jäävissä, teki kyllä liikkeet oikein mutta tahmeasti. En nyt kuitenkaan puuttunut niihin. Eka palkkaus vasta liikkeestä maahanmenon luoksetulosta. Noudot ok.

Plääh. En nyt tietysti kuvitellutkaan että tämä vireongelma on lakaistu matonalle ja sitä myöden unholaan, nyt on vaan reenit menneet mukavasti - no kas kun ei olla otettu reeniä niin että aloitettaisiin paikallaololla.. No, seuraavissa reeneissä taas vaatimista, paljon palkkaa onnistumisista jne.