Meillä oli säpinää ulko-ovella sunnuntaiaamuna Hymy. Ensin Vau pääsi Caritan ja Johannan noutamana agiliitoihin Hämeenkyröön (iso kiitos!!), ja heti kohta sen jälkeen naapurin Minna haki Oswaldin lenkille. Pappa sai lenkkeillä yli kaksi tuntia, ja täysin rauhassa häseltäviltä Huilta&Vaulta, hienoa.

Huin kanssa kävin tokottelemassa aamupäivällä pihassa pienet sarjat sekä noutoa että seuraamista. Hui aivasteli aamulla aika paljon ja vasta jälkikäteen tuli mieleen että liittyisiköhän se kennelyskään, mitä siis nyt on kaikilla Längelmäen reenikavereilla - Veikalla, Zacilla ja Zenillä? Yskinyt Hui ei ole ainakaan vielä. Noh, reenit tosiaan otettiin, missä aloitin noudoilla. Otettiin nostoja ja tuonteja läheltä - palkka reeniliivistä Silmänisku. Oli ihan hyviä nostoja ja tuonteja. Otin myös yhden koko noudon, mikä ihan ok.

Noudon jälkeen otettiin seuraamista. Palkkasin ensin frisbeellä kainalosta. Otettiin vain lyhyitä pätkiä, paljon palkkaa ja leikkiä. Otettiin käännöksiäkin, tosin pääsääntöisesti vain vasemmalle - vaikkakin oikealle käännökset ne enemmän reeniä tarvitisivat Yllättynyt. Frisbee palkka vaihtui jossain vaiheessa naruleluun, se tuntuu toimivan myös hyvin ja Hui taistelee mielellään! Lyhyen reenisession loppuun leikittiin pallolla Hymy.