Perjantai illalla treffattiin Hannan kanssa Haavistolla tokotteluiden merkeissä. Otettiin Huin ja Veetin kanssa ilmoittautuminen, mistä Hui ensin liikkeisiin. Olin itse aika väsy enkä niin vireessä, mutta ihan kivat reenit saatiin. Seuraamisessa pitää muistaa paikan hinkkaamisesta huolimatta oma reippaus ja ryhti ettei mene liian mateluksi ja koiran kyttäämiseksi. Seuraaminen oli ihan jees, hieman se paikka tahtoo edelleen valua eteen.. Tehtiin yksi 2kg noutokapulan palautus piiiitkältä matkalta, missä ihan jees vauhti - ei sieltä parhaimmasta päästä kuitenkaan. Sitten vielä hieman maahanmenoja, missä tarjosi ensin istumisen kautta - joten ei palkkaa. Petrasi ja varsinkin namipalkalla saatiin hyviä ja nopeitakin maahanmenoja. Sitten vielä perusasentojumppaa, hyvin peppu siirtyi Cool.  Session loppuun eteenmeno, valmistelva osuus nyt hyvin! Veetin tottistellessa Hui oli paikallaolossa, tämä ok!

Vau pääsi ihan hieman kikkailemaan ja vielä ihan lopuksi otin seuraamista Huilla Hannan vahtiessa paikkaa. Paljon vasemmalle käännöksiä ja yksi täyskäännös - hyvin! Pallolla juoksusta toppaamisia, tämän on mieluisin liike - kun palkkana on pallo Nauru. Hyviä toppaamisia.

Lauantaina aamusella ajelin Empun ja Huin kanssa Pinsiöön. Tehtiin Veikalle ja Huille jäljet vanhenemaan. Sillä välin reenattiin esineitä. Ruutu oli täysmittainen ja reeni nyt niin että Hui näki jokaisen esineen viennin - ideana nostattaa motivaatiota vaikeiden reenien ja kisatilanteen jälkeen sekä saada suoria pistoja. Eka esine oikeassa takakulmassa, nousi hyvin pienen etsinnän jälkeen. Toka esine muistaakseni kanssa suht takana - nousi hyvin. Kolmas esine suht edessä, porhalsi parin metrin päästä ohi ekalla pistolla. Taisi vaatia kolme lähetystä mutta hyvin Hui varsinkin viimeisellä pistolla työskenteli ja oli taas tietysti hienoa kun se siltä löysi tämän esineen - joten palkka tuli sitkeydestä ja tiukasta etsimisestä. Olin tyytyväinen! Pitää nyt ottaa reeniä taas näin tovi, jotta saadaan palauteltua kenties kisan syömä usko siihen että ruudussa ON esineitä.

Huin jälki oli n. kilometrin mittainen, pari terävää, neljä keppiä ja yksi hiekkatien ylitys. Ikää sillä oli vajaa kaksi tuntia. Tämä kaikki oli tiedossa kun jäljelle lähdettiin Silmänisku. Jana oli tänään ihan syvältä. Jana meni kohdasta missä eilen oltiin esineruutuiltu, mutta ei sen olisi kyllä pitänyt vaikuttaa - Hui siis yritti kaksikin kertaa lähteä "jollekkin" jäljelle ennen oikeaa jälkeä. Kun se lopulta eteni n. 40 metriin se otti takajäljen.. Huutelin sen sitten siitä takaisin ja jäljestys koko jäljellä oli tosi motivoitunutta ja mielestäni tarkkaa. Eka keppi nousi hienosti! Ekan kepin jälkeen oli eka terävä, mikä hienosti. Matka jatkui ja näin pian meidän edessä nelihenkisen perheen kopat käsissään ja mietin että tässä se meidän jälki sitten oli. Vaan eipä ollut Pusu. Hui oli niin keskittynyt jäljestämiseen että vasta aivan kohdalla huomasi sienestäjät ja päästi hätääntyneen kiljahdushaukkusarjan - ou jee.. Komensin sitä tiukasti jäljelle ja tovin ihmeteltyään se jatkoi - ja nosti kepin n.10m päästä perheen isännästä. Oli niillä siinä varmaan ihmettelemistä että mitä ne kaksi riekkuu varvikossa.. Matka jatkui ja olin vähän epävarma että mitenköhän tässä käy kun sienestäjien auto näkyi suoraan edessä ja arvelin heidän kulkeneen metsää ristiin rastiin ja meidänkin jäljen päältä.. Noh, Hui jatkoi kuitenkin matkaa hyvin päämäärätietoisesti, ylitti santatien perheen auton nokan edestä ja nosti kohta sen jälkeen jäljen kolmannen kepin - aivan superi Cool. Matka jatkui taas tästä ja näin uuden auton porhaltavan metsään ja toivoin että sieltä ei päästettäisi mitään irtokoiraa.. Jäljestys jatkui hyvin, toinen terävä myöskin hyvin - kuten myös viimeisen eli neljännen kepin ilmaisu. Olin ihan superhyper tyytyväinen. Todella haastava ja vaikea jälki, mutta pieni mies meni ja selvitti sen! Kiitos Hannalle hyvästä jäljestä!!