Perjantai oli kotitoimistopäivä mikä alkoi taas kimppalenkillä (n.400m..) lähimetsään. Lähinnä se on siis sitä että menen tuohon lähimetsään kaikki koirat vapaana ja ne saavat tehdä tarpeensa ja kirmata hetken ennen kuin tullaan aamupalalle sisälle. Aamupäivällä otin Huin kanssa ulkona pienen tottistelusession, jumpattiin sivulletuloja ja seuraamista yhden askeleen verran - lopuksi leikittiin myös räsyllä.

Kolmen jälkeen pakkasin autoon Vaun ja Huin ja lähdin hakemaan poikia hoidosta. Matkalla pysähdyin tekemään Huille peltojäljen, joka jälleen oman mittapuuni mukaan mallikkaasti :) Saas nähdä millaista kommenttia huomenna pentupäivillä saadaan ;) Sitten haettiin pojat hoidosta ja suunnattiin Ikaalisten mummolaan. Osku sai jäädä kodinvahdiksi muiden miesten kanssa.

Mummolassa vaan oleskeltiin ulkona, eikä tehty yhtikäs mitään erikoista. Hui oli tosi helppo yökylävieras, itseasiassa paljon helpompi kuin Vau joka jatkuvasti hääräsi jotain  - ravasi laiturilla ainakin 2000 kertaa! No, ne on niitä luonteenpiirteitä ;))

Lauantaina kotiuduin koirien kanssa ja päivä jatkuu puutarhahommissa..