..sekä tokoa että metsäjuttuja.

Tokoa on reenattu Pian kera Teivon nurtsilla ja lisäksi tiistaina tokoteltiin Haavistolla Ylökkin järjestämissä kisanomaisissa reeneissä. Haasteita aiheuttaa edelleen sekä tunnari että ruutu - ihan jännittää miten niiden kanssa sitten SM:ssä käy. Lisäksi kaukoissa oli taas jumitusta..

Tiistaina reenattiin myös Pian ja tenavien kera - Hui pääsi tekemään esineruutua. Huisku oli oikeastaan aika pätevä ja esineet nousi vauhdilla (nostatin neljä). Tosin ekaa esinettä (puukontuppea - muovista) Hui meinasi lähteä kiidättämään muualle kuin minun luokse, hmm.. Pitääpä olla tarkkana näidenkin suhteen - muistelisin että tälläinen olisi hieman sukuvikaakin :P

Tänään torstaina olin tallaamassa VOI:n jälkiä Kyröskosken kisassa. Superisti ONNEA velipoika Hiskille ja Kaarinalle, mitkä takoivat hienon ykköstuloksen kyseisestä kisasta. Huin kanssa tein vähän tokoa Kyröskosken kentällä. Ensin vähän pk juttuja, Hui tuntui varsin hyvältä. Tokotokojutuista tunnaria - missä Hui nosti VÄÄRÄN :P Toisella yrityksellä ok - ja vielä kertaalleen koko juttu uusiksi, nyt hyvin. Ruutu puolestaan onnistui hämynauhoista ja merkeistä huolimatta hienosti.

Iltasella vielä pihassa kaukoja, ruutua ja tunnaria. Ihan suht mukavasti, toki kun omassa pihassa tehdään.. Huomenna jatketaan metsäreenejä. Laskin eilen että Huin kanssa ajettiin 191 jälkeä KVA arvon suorittamiseen, aikamoinen määrä!