Sunnuntaina Vau lähti Caritan ja Johannan kanssa kisaamaan. Radat olivat olleet ihan hyvät, muutamia virheitä molemmilta radoilta.

Sunnuntaina iltasella Pia kävi tervehtimässä Ellaa ja siihen samaan tietysti sovitettiin tottistelureeniä. Hui ja Tupla aloittivat tokon paikallamakuulla, missä Huilla ei mitään erikoista - mitä nyt se näytti ihan miniminikoiralta hurjan suuren Tuplan vieressä . Namipalkkauksen jälkeen Hui siirtyi ns. pk paikallamakuuseen, Tuplan reenatessa ALO luokan tokoliikkeet. Paikallaolo ihan ok. Hain sen kisanomaisesti pois, ts. "yhdessä" käskyllä. Siinähän Huin ei tarvitse pitää kontaktia - enkä oikein tiedä onko se hyvä vai huono asia - ts. pitäisikö siltä vaatia koko tottiskaavion osalta hyvää kontaktia ja seuraamista? Kyllähän se yleisvaikutelmaan varmasti vaikuttaa jos siirtymät on alavireistä kulkemista..

Odotutin Huita tovin seuraamispätkän alussa, minkä jälkeen virittelysanat ja seuraamista pätkä. Hui pälyili edessä olevaa Valtteria ja/tai jalkapalloa ja oli HUONO. Tein sen kanssa parit täyskäännökset, minkä jälkeen se petrasi menoaan ja pääsin palkkaamaan ihan hyvästä seuraamisesta. Tehtiin toinen pätkä seuraamista, mikä parempi. Voi argh.

Hui teki toisen kisanomaisen reenin Viskin parina, alkaen ilmoittautumisesta. Siitä siirtymä paikallaoloon, missä ei mitään valittamista. Paikallaolon jälkeen makuutin sitä hetken "käy siihen" käskyn alla, jonka jälkeen siirtyminen seuraamissuoran alkuun. Hui oli paljon skarpimman oloinen ja teki hyvän pätkän seuraamista hyvässä vireessä . Lopetettiin reenit hyvään leikkiin. Ihan positiivinen fiilis jäi toisen session jälkeen, ehkä tämä taas tästä!!

Kiitos Pialle seurasta!