Perjantai meni aikalailla kokonaan karmeaa flunssaa potiessa. Olotila oli aivan syvältä, ei löytynyt lihasta tai luuta mitä ei olisi kolottanut. Koirien kanssa touhuaminen jäi aika vähiin, muutaman kerran vääntäydyin väkisin pihalle ja Huin kanssa hieman yritin jotain pikkujuttuja ottaa. Koirien kanssa en kuitenkaan poistunut tontilta, en edes puutarhakauppaan jaksanut Huita ottaa mukaan. No, ne on näitäkin päiviä välillä.

Lauantai alkoi pitkälti samoissa merkeissä, olotila edelleen kaamea :( Huin kanssa otin sisällä vähän leikkimistä, imutusseuraamista sekä sivulletuloja. Yhden maissa lähdin Huin ja Vaun kanssa kohti Mutalaa, missä oli menossa Jari Suomalaisen agilitykoulutus, mihin Vau osallistui yhdessä Johannan kanssa. Hui oli kentällä mukavan reipas, otettiin hieman leikkimistä, muutama luoksetulo ja seuraamistakin. Pääsääntöisesti kuitenkin vain "aistittiin tunnelmia", katseltiin ohikiitäviä koirakoita ja ihmeteltiin niiden kiihkeitä olemuksia - sitä se agility teettää ;)

Vau ja Johanna suoriutuivat kerrassaan upeasti Jarin reeneistä, todella hieno koirakko siis :)

Ääniherkkyydestä ei ole ollut Huin osalta tänään tietoakaan, sillä kotosalla on aikamoinen möykkä meneillään. Isäntä rakentelee takapihalle pergolaa, ja käytössä on niin kompurat, naulapyssyt kuin moottorisahatkin. Ensin tutkailtiin tilannetta turvallisesti sylistä mutta kohta Hui ja Vau jo kiitivät pitkin nurmikenttää Huin välittämättä yhtikäs mitään aika kovistakin äänistä. Reipas jätkä!