Eilen lauantaina oltiin tehokkaita Pian kanssa - reenattiin sekä tottista että metsäpuolta. Aloitettiin Vaun ja Tuplan paikallaoloreenillä, Vau on edelleen hyvä häirikkökoira . Vau teki myös tottista Viskin mammiessa paikallaolossa.

Huilla tein pahanmielen nollausreenin, ts. leikittiin ja temputeltiin - sekaan hieman perusasentoa ja seuraamista. Hui oli vapautunut, hyvävireinen ja teki asiat niin kuin sen soisin tekevän ilman että se pitää hetsata tuohon vireeseen.. Nyt pitäisi saada ymmärrys siitä että mikä sen koomautumisen aiheuttaa ja siitä että miten sen tilaa tulisi "kohdella" ja ennenkaikkea purkaa..?!? Hyviä vinkkejä aina vaan otetaan siis vastaan - tietysti aina parempi olisi nähdä Hui livenä jotta selkiäisi mitä tarkalleen otan tarkoitan . Huin tila on mitä ilmeisemmin jotain mikä liittyy silmänkäyttöön, palkanodottamiseen, palkkattomuudesta paineistumiseen jne.. Omat taidot ei tässä tilanteessa riitä, mutta toivottavasti apuja saadaan ja ongelma ennenkaikkea pois päivänjärjestyksestä!

Tottisten jälkeen tehtiin erinäinen määrä metsäreeniä . Huilla jälki ja esineet. Jäljellä Hui teki taas hienon janan, tarkasti takajälkeä mutta kääntyi itse oikeaan suuntaan. Jälki oli taas hienon haastava - laskiko se Pia että 14 kulmaa? - keskellä suhteellisen vilkasta lenkkeilyaluetta. Hui jäljesti hyvin, joku hama siellä tuli ja kävelytien ylityksen jälkeen se meni korkealla nenällä muutaman kymmenen metriä jättäen sille tielle kepinkin. Eka keppi nousi hyvin - mutta kolme viimeistä jäi, joista kahden viimeisen yli herra porhalsi täysin kohdalta. Sama tuttu juttu siis - eli jälki vie järjen . Nooh, en jaksa siitä vielä huolestua, huomautin viimeisellä kepillä jonka jälkeen sitten palkkasinkin. Tämä oli vasta kauden toinen jälki, joten pitää nyt vaan pitää huoli keppimotivaatiosta, jäljelle kun Huilla on motivaatiota melkein kuin muille jakaa .

Lopuksi vielä esineet. Täyspitkä ruutukaistale, kolme esinettä - Hui nosti ihan ok kaksi. Lopetin siihen ja palkkasin. Pistoissa on sikäli korjaamista, että herra sinkoaa kyllä ihan eri suuntaan minne lähetän - joten tätä pitänee vahvistaa tulevissa reeneissä.