Tänään reenattiin pienet tottikset Pian kanssa. Eemeli ja Ella seuraneiteinä. Hui aloitti ruudulla, ruudussa pallo valmiina. Hienosti meni suoraan ja löysi hienosti pallon. Otettiin seuraava niin että pysäytin ruutuun ja palkka siitä. Pialta hyvä vinkki vaihtaa käskyksi (pysäytys käskyksi) jokin muu kuin sama toppaa mikä mm. luoksetulon toppaamisessa. Kolmas toisto vielä niin että käskytin maahan ja kävelin liikkeen loppuosaa - palkka pysymisestä. Lopuksi vielä ruudun loppuosa niin että jätin Huin maahan ruutuun ja Pian käskyttämänä käskytin sen seuraamaan. Se onnistui ihan hyvin.

Sitten tehtiin tunnari, mikä suureksi ilokseni onnistui hienosti! Hui vähän haisteli sen näköisenä että ajalteltiin että mitenköhän käy. Reagoi kuitenkin hyvin omaansa ja toi sen laukalla JA pureksimatta luovutukseen - huippua! Tunnari jälkeen luoksetuloa. Ensin suora, mikä ok. Sitten toppaaminen niin että Pia heitti pallon. Kolmas niin että jätin seisomaan ja siitä luoksetulon maahanmeno. Ei todellakaan mikään huippusuoritus (nopeudessa) mutta meni maihin joten palkkasin. Lopuksi vielä maasta luoksetulo. Hipsutin sipsutin!

Sitten jatkettiin vielä kaukoilla. Oijoi. Me ollaan liian pitkään nyt tahkottu kaukoja ilman järjen häivää (eli Piaa..!) ja se näkyy sitten kyllä puutteellisessa tai väärässä tekniikassa. No, kotiläksynä hinkataan nyt sitten kaukoja muiden muassa. Loppuun vielä humputtelua vaunujen kiertojen yhteyteen.

Kivat nopsat reenit, olin tosi iloinen kun ruutu ja tunnari onnistuivat niiiiiin hienosti!