Sunnuntai sujui aamupäivästä pitkälle iltapäivään Mutalan kentällä, missä osallistuimme Huin kanssa Jessica Ristimäen saalispalkkakoulutukseen. Mulla oli Valtsu mukana, joten osa meni ihan ohi kun piti olla onkimassa Valtteria milloin mistäkin "pahanteosta" :)

Saatiin Huin kanssa hyviä vinkkejä meidän leikkimiseen ja siihen miten sitä kannattaa viedä eteenpäin. Huihan leikkii hyvin ja tarjoaa rättiä/lelua reviteltäväksi - joten sikäli itse leikkiminen on helppoa kun se ei haihattele lelun kanssa yksin. Aina leikin aloituksessa tulisi huomioida se että Hui on aktiivinen minua (ei lelua) kohtaan - hakee siis kontaktia tms. - mistä palkaksi leikki alkaa. Sain myös vinkiksi vielä vahvistaa ja tukea Huita leikkimisen aikana - ettei siitäkään tulisi niin virkamiesmeininkiä! Jessica neuvoi myös miten voisin leikin rauhoittumisvaiheen kautta opettaa Huille napakamman puruotteen kapulaan - eli ensin opettaisin sen saalispalkkauksen kautta puremaan lujaa patukkaa - minkä opittuaan sama tehtäisiin kapulalla - tätä alamme varmasti opiskella :)

Toisessa sessiossa otin Huilla seuraamista lelulla ja se meni ihan hyvin. Palkkauksen paikan suhteen pitää muistaa olla tarkkana - niinkuin olen ennenkin kuullut neuvottavan niiiiin monesti - eli palkan pitää tulla suoraan ylhäältä - ei koiran eteen eikä taakse. Pidemmässä pätkässä saatiin Huin poikittamistakin esille, mutta Hui korjasi itse asentoaan mistä naksua ja palkkaa.

Sunnuntaipäivä muuten meni täysin elpyessä, huomenna treffataankin sitten Katja ja Zen :)