Kaikenlaista pientä on kotosalla puuhasteltu Huin kanssa. Lähinnä kosketusalustaa (nyt käytössä iso kaakeli, koska sitä ei pitänyt pystyä ottamaan suuhun..). Tuntuu ihan epätoivoiselta koko pirun kosketusalusta, ts. Hui säntää sinne alustalle - lätkii, raapii, puree, työntää, haukkuu ja murisee alustalle.. Reenin alussa olen naksutellut pelkästä tassun osumisesta alustalle mutta aika pian yrittänyt vaatia sitä pitämään tassuaan (tassujaan) siinä alustalla. Se ei tajua sitä niin mitenkään. Eipä voi muuta kuin yrittää jatkaa reeniä eteenpäin ja onnistumisten kautta vahvistaa asiaa.

Pihassa ollaan tehty myös perustottista, siinä ei kai ihmeellisiä. Eteenmenoreenin muutokset (leiriltä) otan paremmin reenikuvioon vasta syksyn kisojen jälkeen, en viitsi sekoittaa pakettia nyt kun uskoisin että sen uudelleen kasaan saamisessa menee kuukausi jos toinenkin.

Vau on päässyt agilitaamaan sekä Caritan että Annen kanssa. Carita kisailee vielä piirinmestaruuskisat Vaun kanssa ja sitten kutsunevat opinnot Jyväskylässä ja Vau siirtyy kokonaan Annen ohjaukseen. Kivaa että Vau saa jatkaa aktiiviuraa agilityssä .

Tänään tiistaina reenattiin Huin kanssa agilitya Marian hallilla. Huista kuoritui todellinen höyrypää ja olin aika kauhusta kankea koska pelkään niin että se teloo itsensä. Ihan vakavasti pitää harkita että uskallanko sillä tätä lajia jatkaa. Hui silminnähden tykkää lajista, mutta siihen se on pukeutunut väljään verkkariasuun ja kravatista ei ole tietoakaan - hikinauha taitaa tosin olla liian kireällä sillä herra käy jonkin verran kuumana ja on kyllä heti tilaisuuden tullen tärppäämässä (mistä kyllä saa hyvin rakentavaa palautetta). Noh katsotaan miten homma etenee.. Tänään reenattiin keppejä ja keinua - sekä sitten kaksi erilaista ohjausharjoitusta matalilla hypyillä. Tehtiin Huin kanssa jopa viiden esteen simppeli pätkä! Huilla on nyt selkeästi tokotusmielentila agissa, ts. se kysyy ja hakee kontaktia koko ajan minulta, ja Maria totesikin että jonkin verran saadaan nyt työstää sitä että se alkaa katsoa eteenpäin eikä koko ajan vispaa päätään mun suuntaan käskyjä kysellen. Vauhtia sillä on ihan järjettömän paljon, voi kamalaa mitäköhän tästä oikein seuraa?

Agireeneistä pienen jäähdyttelylenkin jälkeen jatkettiin jälkimetsään. Treffattiin "Porintien mastolla" Hanna, Enni ja Heimo. Heimon ja Ennin jäljestettyä Hui pääsi hommiin. Jana oli ehkä n.30m, jälki lähti vasemmalle. Hui teki huippuhienon janan, eteni reippaasti suoraan, reagoi jälkeen hyvin - lähti tarkastamaan takajälkeä ja mielestäni varman oloisesti kääntyi oikeaan suuntaan. Koko jälki oli tosi hyvä suoritus, kolme keppiä nousivat hienosti ja kulmat - sekä terävät että suorat se ratkaisi hyvin. Kiitos Hannalle hyvästä jäljestä ja reeniseurasta