Meidän perheessä podetaan, tai lähinnä minä ja pirpanat ollaan podettu kohta viikko lentsua - Ella ja Eemeli on kovassa yskässä ja nenät vuotaa. Näillä pakkasilla ei siis paljon pihalle mennä - ja reenit onkin sitten keskittyneet sisätouhuiluihin. Eilen sentään tehtiin Huin kanssa pieni pihareeni.

Sisällä on jumpattu kaukoja ja tunnaria. Molemmissa ihan mukavaa edistymistä. Tunnarissa Hui on tuonut nyt jo monta toistoa peräkkäin oman - mutta edelleen sen täytyy klähmiä niitä muita. Ja jos sattuu ekana omalle niin tarkastaa ensin muita ja sitten palaa omalle. Ehkä tämä jää pois kun varmuutta tulee lisää? Kaukoissa on jumpattu sei-is ja sei-maa vaihtoja niin että saisin tekniikan oikeaksi. Vielä Hui ei tietty kestä sitä että otan etäisyyttä, mutta läheltä ja peruutusten yhteydessä tekee hyvät vaihdot.

Eilen pihassa tehtiin perussettiä AVO luokasta. Seuraamispaikkaa taakse, jäävät sekä luoksetuloa. Nämä ok. Luoksetulossa takapalkka on nyt hyllyllä, vauhti kärsi sen ansiosta niin paljon että en tiedä voinko sitä sitten loppujen lopuksi kuitenkaan käyttää..? Tehtiin myös AVO kaukot ja yksi lumeenhautautunut hyppy - nämä ok.

Ylökkin hallivuorot on nyt talvitauolla ja reeniä ei muutenkaan ole liiaksi, vähän ahdistaa kun 9.1 pitäisi kisata. Noh, onneksi ainakin loppiaisena pääsee halliin reenaamaan.