Tänään iltasella otettiin pienet tottistelut Nokialla Pian ja Viskin kanssa. Itselläni oli mukana vain Hui.

Alkuun heti todettakoon että tein sen mokan että en liiemmin Huita kenttään tutustuttanut, vaan ryhdyttiin heti hommiin - mikä sitten näkyi sen alkupään tekemisissä pälyilynä ja keskittymishäiriöinä. Pitäisi muistaa olla reilu nuorelle koiralle!

Aloitettiin seuraamiselle. Ei ollut kyllä ihan sitä parasta Huita, mikä osaltaan varmasti johtui tuosta että paikka ei ollut tuttu. Vire ei Huilla ollut myöskään ihan parhainta mahdollista, mitä kyllä sitten hieman nostatettiin leikkimällä. Saatiin ihan onnistumisiakin ja siitä palkkausta lelulla, mutta pahasti tämä seuraaminen on kesken ja tuntuu nyt tökkivän. Reeniä, reeniä ja reeniä. Tosin ajattelin nyt tehdä myös niin että pidän seuraamisen suhteen myös välipäiviä - jotta en hinkuta sitä joka päivä. Perusasentoreeniä pelkästään.

Seuraamisen jälkeen maahanmenoja, ensin avuilla. Ekasta palkkasin ihan päin seiniä, oli vielä kyynärpäät ilmassa. Muut suht mukavasti, tosin ei meinannut pelittää sitten mitenkään kun itse yritin jatkaa matkaa. Tein muutaman vahvistuksen avuilla, ja sen jälkeen onnistuminen myös tästä. Nyt pitäisi pikku hiljaa päästä noista avuista tyystin eroon..

Maahanmenojen jälkeen hieman perusasentojumppaa ja vielä reenien loppuun seisomista mikä taisi toimia parhaiten tämän päivän reenissä. Lopuksi leikit ihanalla pallolla ja hieman pujottelua.

Iltapissalenkki tehtiin vielä reenien päälle Viskin ja Pian seurassa. On ERITTÄIN terapeuttista kun saa kävellä ja höpöttää ja keskittyä vain itseensä ja yhteen koiraan - yleensä kun mulla on kolme koiraa ja pahimmassa tapauksessa vielä kolme lastakin mukana näillä pissatuslenkeillä Silmänisku. Kiitos Pialle ja Vipatukselle siis!