Tänään oli pakko taipua tämän flunssan edessä ja soitin itselleni sairaslomaa. Eilenhän sitä oikein lääkärinpakeilla tarjottiin, mutta en jostain kumman aivohäiriöstä johtuen suostunut sitä ottamaan. No, nyt sairaslomalla loppuvko, josko pääsisi lauantaina sitten kisaamaankin.

Osku ja Vau ovat kyllä olleet luvattoman pienellä lenkillä tämän flunssailuni ajan, mutta minkäs teet. Ovat kyllä saaneet tuntikausia olla vapaana pihalla, mutta ei se ainakaan Vaun tarpeita täysin palvele. Tosin neiti juosta pörrää edestakaisin keppi suussa, joten parempi sekin kun sisällä nököttäminen.

Huin kanssa otin aamulla hieman imutusseuraamista sekä sivulletuloja. Tosi vauhdikkaasti se jo tulee sivulle, ainoa "ongelma" on että se tahtoo heittää oikean etutassunsa mun jalan päälle - ja olen yrittänyt tuota sitten korjata jo tässä vaiheessa. Otettiin sisällä lisäksi leikkimistä rievulla, ja tämä meni mainiosti - Hui tuli heti juosten palauttaen lelun kanssa luokseni revittämään sitä - ja siitähän mä tykkään ;)

Käytiin myös aikamoinen tahtojen taistelu kynsien leikkaamisen kanssa. Hui pisti vastaan kuin viimeistä päivää, ja kerran se sitten onnistui raapasemaan ja/tai puremaan mua tosi lujaa ylähuulesta ja siitä jo hermostuin ja annoin hieman "poskivillapuhuttelua". Tämän jälkeen kynsien leikkuu onnistui tuskatta. Sitkeä pieni pirpana! Nyt herra nukkuu häkissään. Ajatuksen on että veisin päiväruuan jäljelle, katsotaan miten se menee..