Plääh, kirjoitin pitkät pätkät ja jonnekkin bittiavaruuteen ne taas lähti Huuto. Uusi yritys..

Tänäänkin oli suhteellisen paljon reeniä (kivaa olla äippälomalla!) - alkaen Mutalasta Tainan ja Ipan kanssa. Tallattiin Vaun ja Tainan kanssa täyssyvä - mutta hieman vajaa levyinen esineruutu. Huilla otin kolme esinettä mielikuvana, ekan esineen viennin se näki kokonaan, toisella vähän vähemmän aikaa ja kolmannella taas vähän vähemmän aikaa (käänsin sen siis pois ruudusta). Kaikki esineet Hui löysi hienosti, ekaa esinettä piti hieman mälvätä mun edessä, mutta kehoituksella toi sen hienosti luovustusasentoon! Hienoa Huisku!

Emman ja Ipan reenattua, myös Vau pääsi ruutuilemaan. Ekan esineen se nosti ennen aikojaan kun varasti ruutuun- lievää hallinnan puutetta Pusu.

Esineiden jälkeen jatkettiin tottiksilla. Otin Huilla hieman perusasentojumppaa ja leikkiä lelulla alkuun. Jari oli poikkeamassa kentällä ja otettiin parit luoksepäästävyydet, mitkä meni suht ok. Sitten muutamat toistot istumisia, jonka jälkeen Hui pääsi paikallaoloon Emman tottistellessa. Paikallaolo oli tänään hyvä, kyllähän sillä kaula kasvoi pituutta, mutta pysyi hyvin nykimättä. Yritin olla mahdollisimman selin siihen ja vilkuilin silmäkulmasta sen tekosia. Hyvin kesti noutokapulan heitot ja luoksetulot. Paikallaolon jälkeen piti vielä mennä ottamaan muutaman kerran tokohyppyä. Yritin ensin valmista, mutta ei onnistunut - Hui vain tuijotti hyppyä ja Tainaa vuoron perään. Autoin sitten tietysti hieman viemällä makkaran palan hypyn taakse, milloin pelitti ok. Eli ei osaa hyppyä vielä Pusu. Lisää toistoja ja reeniä..

Iltasella treffasin vielä metsässä Hannan ja pojat. Itsellä oli mukana koirista vain Hui, mutta tenavia koko liuta. Tallasin Empun kanssa Veetille jäljen Hannan tallatessa Huille. Huin jälki vanheni reilun tunnin mutta meni ihan päin seiniä. Oltiin vähän tiukalla aikataululla liikkeellä ja säntäsin luulemalleni janalle ennen kuin Hanna ehti kunnolla ohjeistaa.. Hanna yritti sitten vielä neuvoa että hieman hankalasti nyt lähetät mitä en tietenkään myöntänyt kun luulin olevani janalla Yllättynyt. Hui jotenkin sen kaiken sähläyksen seassa onnistui löytämään ekan kepin,  mistä tietysti palkat ja pienet leikit. Jatko oli sitten ihan kaaosta, se oli kuin jäljestävinään mutta ihan pihalla. Itsellä alkoi hermo kiristyä, mutta sain kuitenkin pidettyä suuni kiinni ja liinan löysänä. Annoin Huin edetä ja tehdä töitä, ja kun se päätyi likelle autoja otin valjaat pois ja totesin että kiitos nyt riittää. Huoh, ei se siis aina onnistu!

Hanna kiirehti kotiin ja minä jäin sitten vielä tekemään pienen korjaavan reenin. Eihän Hui varmasti mitään väärää tuosta jäljestä oppinut ja nämä korjaavat reenit taitavat olla enemmän ohjaajalle kuin koiralle, hih! Tallasin n. 200m pitkän jäljen, missä kolme keppiä. En antanut jäljen vanhentua juuri lainakaan koska lapset alkoivat hiiltyä autossa. Hui lähti hyvin janalle, nappasi takajäljen ja ajoi tielle. Todettiin että ohhoh - ja paineltiin takaisin janalle. Uusi lähetys toisesta kohtaa ja nyt hienosti oikeaan suuntaan. Bongasi hyvin kaksi ekaa keppiä, mistä hyvät leikit ja kissanruuat palkaksi. Toisen kepin jälkeen tuli pian kulma minkä yli Hui suvereenisti ajoi. Oli tosi kova tuuli, ja jälkikin tosi tuore - joten en tiedä johtuisiko sitten siitä että tuuli kuljetti hajua kauas. No, annoin taas herran jäljestää ja kun hetken päästä äimistyneenä pysähtyi odottelin hetken ja totesin sitten vaan rauhallisesti että "jälki". Jatkoi hommia ja päätyikin takaisin jäljelle, tosin kohdalle mitä ennen loppukeppi oli jo ollut. Hui jäljesti tielle, missä sitten todettiin homman olevan ohi ja leikittiin lopuksi pallolla Silmänisku. Ei mennyt putkeen ei, mutta ei se tosiaan aina mene! Pitää olla nyt tarkkana noiden kulmien yli ajamisten kanssa, jos se tulee tavaksi niin sitten pitää miettiä mitä tehdään. Kyllähän sinne nytkin jo voisi laittaa hieman nappulaa jarruksi, se kun kuitenkin Huille kelpaa.

Mietin että huomenna voisin käydä päivällä jäljellä Empun ja Huin kanssa. Katsotaan nyt.. Huomenna iltasella onkin aika Piiralle, jännää mitä sieltä sitten kuulee. Keskiviikkona on agin hallintakatsaus ja torstaina mölli-BH, ohjelmaa siis riittää! Myös agiliitokisoja on aika paljon suunnitelmissa Vaun kanssa, alkaen 9.5. Orivedeltä.