Maanantai oli mälsä päivä, sillä olin työkuvioissa Helsingissä ja kotiuduin vasta lähempänä seiskaa. Koirilla oli aikast pitkä päivä, mutta Huikaan ei siitä huolimatta ollut tehnyt tarpeitaan sisälle - vaan kupla otsassa pinnisteli Harrin ja poikien kotiin tuloon.

Illalla otin pihassa kaikilla koirilla hieman tottisteluja, Oskulla lähinnä temppuja. Huin kanssa jumpattiin sivulletuloja jossa jo monia onnistumisia - ehkä se siitä ;) Poikien avustuksella myös luoksetulot sekä sitten vaan leikkimistä. Vaun kanssa otin kaukoja, missä edelleen ihan älyttömän hidas maasta seisomaan nousu - se on niin kertaallisen epävarma siitä ja nousee niin varoen.. Mutta näin kotitarpeiksi ihan passeli.

Tiistai oli kotitoimistopäivä, mutta täynnä jos jonkinlaista palaveria ja menoa. Huin kanssa otin kaksi tottistelusessiota päivän mittaan, missä ihan hyviä juttuja - sivulletuloja, imutusseuraamista (mikä on aika tuskaa välillä kun se puree ihan kympillä kättä yrittäessään saada makupaloja..) sekä leikkimistä.

Kuudeksi lähdin Huin ja Vaun kanssa Mutalaan. Aloitin Huin tottistelusessiolla missä se alkuun keskittyi hyvin, mutta kun kentälle pöllähti metsästä Hanna-Mari, Samu ja koiruudet niin en meinannut saada sitä kunnolla keskittymään. Samun avustuksella otin kuitenkin vielä yhden luoksetulon, joka vauhdikas perille asti - törmäsi aika huolella, mutta ei kai siihen vielä tässä vaiheessa tarvitse puuttua..?

Samu oli tehnyt ihan kinkkisen radan agilityreeneihin, missä oli suht vaikeaa pyöritystä sekä sitten juoksupätkää. Reeni ei varsinkaan ekalla kerralla kulkenut kyllä yhtikäs mitenkään, olin aivan kuutamolla ja tuntui että jalat ei vie mihinkään.. Vau sen sijaan oli ihan satasella hereillä - joten emme ehkä olleet se toimivin parivaljakko :O Selvittiin sitten muutamilla toistoilla jotenkin rata loppuun - mutta kaikenkaikkiaan jäi kyllä karmea fiilis ajatellen tulevia SM:ä ja jo ihan torstain kisojakin. Kyllä tämä massu kuitenkin vaan jarruttaa menoa, jotenkaan en edes uskalla ihan niin täysillä revittää. Onneksi toinen ratasuoritus oli vähän onnistuneempi, tosin en siinäkään saanut Vauta ihan nappiin menemään, mutta ei alettu ihan kauheasti enää höyläämään. Hyvät reenit, kuski oli vaan vähän pihalla.

Hui oli tosi reipas kentällä ja alkaa nyt selvästi osoittaa kiihkeyden merkkejä. Olen napakasti sitä kieltänyt jos se yrittää aloittaa hillumisen kentällä menevän koiran suuntaan - ja ainakin toistaiseksi se on nöyrästi uskonut. Huomenna pitäisi taas raahautua Helsinkiin, joten tietää koirille suhteellisen aktiivitonta päivää.