Aamusella kävin ennen yhdeksään tunnin lenkillä metsässä. Luonto on ihanasti vehertynyt, linnut laulaa ja on ihanan kesäistä Cool

Yhden maissa treffasin Hannan, Hetan, Veikan ja Veetin Pinsiössä. Itselläni oli mukana taas koko junnuosasto sekä koirista Hui.

Tallasin esineruudun poikien kanssa valmiiksi kun odoteltiin Hannaa. Hannan kanssa tallattiin jäljet vanhenemaan toistemme koirille. Hannan tallatessa Huin jälkeä tein Huille esineruudun. Vein kaksi esinettä, toisen takakulmaan - ja toisen noin keskivaiheille. Hui lähti tosi hyvin ekalle esineelle, etsi esineen ja toi sen vauhdilla luovutusasentoon. Tästä hyvät palloleikit ja otettiin vielä toinen esine. Hui lähti esine käskyn saatuaan ruutuun, pysähtyi äimistelemään että mitäs täällä taas tehtiinkään. Olin hiljaa ja astuin ruutuun muutamia askelia. Hui eteni vähän äimistellen kunnes "lamppu syttyi" sen päässä ja se lähti etsimään esinettä sen aika pian löytyen. Tästä hyvät palkkaukset. Hienoa että se oivalsi itse asian - eiköhän tämä esineruutuidea sille tätä kautta valkene..

Huin jälki onnistui tosi hyvin. Se lähti janalle (jana noin20m?) hyvin suoraan ja nappasi jäljen hienosti oikeaan suuntaan. Kuusi ensimmäistä keppiä nousi hienosti, mutta harmmillisesti ajoi viimeisen kepin yli (jäljellä siis seitsemän keppiä). Nappasin kepin mukaan ja kun päästiin tielle kerroin sille että hommat loppu ja leikittin hetki kepin kanssa - jonka jälkeen vielä palkaksi aamuruoka kissanruualla höystettynä. En _raaskinut_ jättää sitä palkkaamatta koska jälki sujui niiiin hienosti ja se teki tosi hienosti töitä. Hieno Huisku!

Kohta lähdetään vielä tottistelemaan, mukaan pääsee Hui & Vau.