Uusi vuosi vaihtui ja reenit jatkuu. Eilen lauantaina pihassa pieni pätkä seuraamista minkä yhteyteen ampuminen, ei reagointia. Tämä näin Uuden Vuoden paukkujen jälkeen lähinnä emännän pään rauhoittamiseksi, Hui kun ei uutena vuotenakaan mitenkään reagoinut paukkuihin, mutta kun tuo Osku hieman tuppaa niille rähjäämään niin halusin varmistaa että mitään vahinkoa ei ole sattunut. Ja onneksi täällä landella ei nyt niin paljon räisky muutenkaan .

Uuden vuoden päivänä Vau kävi kiitämässä Caritan kanssa alikiito kisoissa, epävirallisissa sellaisissa. Hyppyradalta nappasivat hienosti voiton! Onnea tytsät!

Tänään sunnuntaina kävin Huin kanssa tokottamassa Nokian hallissa. Tehtiin kaksi settiä, missä ekassa ensin seuraamista. Namiavuilla päänasentoa taas korjaillen. Meni hieman vaihtelevasti, Hui hieman edisti ja painoikin - tulihan sinne joukkoon ihan asiallisiakin pätkiä, mutta plääh kun se tuntuu vaikealta. Mulla on jo aika iso masu, joten pian seuraamisreenit mun ohjauksessa pitää jättää kokonaan pois. Seuraamisen jälkeen kosketuskeppi reeniä matkaa toistoilla jatkuvasti kasvattaen. Viimeinen pisimmältä matkalta oli hieman tahmea, mutta hyvin Hui lopulta kepille irtosi. Pienen lelurevittelyn jälkeen pidettiin tauko.

Toisessa setissä otettiin alkuun nouto. Hieman pyöräytti kapulaa luovutuksessa, otin sitten Hannan kierrolla toisen ja muistaakseni kolmannenkin. Tehtiin myös jäävistä maahanmenoja, missä osa hyviä - mutta osa huonoja ns. väärällä tekniikalla tehtyjä. Pitää vaan sitkeästi jatkaa tuon oikean tekniikan vahvistamista. Loppuun vielä telineet, mitkä superhienosti! Hyvä Huisku .

Oheen vielä muutamat kuvat päivästä, kuvaaja Taina Ahokoivu - kiitos Taina!

Kosketuskeppireeniä..

..ja seuraamista, hyvältä kyllä näyttää näissä kuvissa, taitava kuvaaja