Tänään oltiin tosi tehokkaita Hannan ja lasten kanssa + tietysti koirien Silmänisku.

Treffattiin aamupäivällä Kyötikkälän kentällä Kangasalalla. Huin kanssa tehtiin aika lailla koko PK tottis läpi aloittaen seuraamisesta. Sen yhteyteen alkuun ampuminen, ei reagointia. Hinkattiin sitä seuraamista jonkun verran, hieman se paikka nyt valuu eteen - joten on tässä mitä työstää. Yksi liikkeestä istuminen, ok! Maahanmenoja pujottelusta, yksi jättö josta pitkältä matkalta vauhtiluoksetulo - tuli lujaa! Telineet - tosi hyvin ja hyppyeste tosi ilmavasti. Ei yhtään epäröintiä - jeeeee! Loppuun vielä eteenmeno, hieman ennakoi valmistelevassa osuudessa - mutta kuitenkin ihan siedettävä seuraaminen. Eteenmeno itsessään suora ja lujaa pallolle. Jäi tosi hyvä mieli tästä reenistä!

Iltasella treffattiin sitten Karhella metsäreenien merkeissä. Hui teki esine- ja jälkireenin. Esineruutu ehkä noin 30 leveä ja 50 syvä. Kolme esinettä, yksi edessä, kaksi takana. Ekalla pistolla reagoi hyvin etuesineeseen, hieman oli säätöä esineen nostossa - kuitenkin ihan suht ok palautus. Toiselle lähetykselle karkasi, joten motivaatiota löytyy.. Nauru. Kuitenkin ehkä epävarma tästä karkaamisesta johtuen eikä edennyt kovinkaan perälle aluetta. Lähetin ja irtosi hyvin, nosti takakeskiesineen. Neljänellä pistolla takaoikea esine. Hyvä ruutu, hienosti irtoaa ja työskenteleekin - esineiden luovutusta pitää muistaa reenata kotipihassa.

Jälki vanheni noin tunnin, janalla mittaa n.30m. Keppejä 4, yksi terävä ja suoria kulmia useita. Hui lähti janalle hyvin, eteni hieman oikeaan ja nappasi takajäljen - voi argh. Komensin sen hetken päästä takaisin - ihan koetilannettakin silmällä pitäen. Hyvin se sen kesti ja jatkoi jäljestystä oikeaan suuntaan. Kaikki kepit nosti hyvin. Ekan kepin ehkä huonoiten, koska sillä pälyili heti eteenpäin - muilla kepeillä kävi maihin ja malttoi leikkiä ja syödä palkkansa ennen kuin alkoi vilkuilla. Selkeästi siis pysähtyy kepille mieluummin kun on saanut ensin jäljestää ja "aidosti" tehdä töitä Cool. Virkamies on virkamies! Olin tosi tyytyväinen tähänkin reeniin, Hui on hyvä paketti!

Huomenna PK tottiskoulutukseen ala Jessica Ristimäki - odotan innolla!