Perjantai-iltana reenattiin Nokian majalla. Mukana Taina ja Ipa, Hanna pojat sekä tytöt ja minä, Vau, Hui ja Valtsu Silmänisku.

Vau teki alkuunsa jotain pientä kentällä, piilon kiertoja, hyppyä sekä seuraamista. Vau tuli vielä Veikan paikallaolon ajaksi kentälle pyörimään, joten oli Hui ainakin padonnut itseään autossa kun kentälle pääsi Hymy.

Hui oli hyvässä vireessä, aloitettiinkin reeni vielä leikkimällä. Leikkimisen jälkeen perusasentoa sekä muutama pätkä seuraamista. Meni tosi hienosti, pää pysyi ylhäällä ja muutenkin erinomainen. Ei myöskään reagointia paukkuihin. Huoh, jotenkin tuntuu että ei enää uskalla iloita hyvin toimivasta koirasta kun pelkää että ensi kerralla se ei enää pelitäkkään.. No, pitää muistaa että Hui on nuori mies ja vielä täysin kesken!

Seuraamisen jälkeen yksi seisominen ilman apuja ja niin että minä jatkoin matkaa. Tämä tosi hienosti, tästä palkaksi pallottelut. Hyvä Huisku.

Sitten maahanmenoja, mitkä ei vielä pelitä ilman apuja. Otettiin vielä siis vahvistuksia avuilla, Hannan lopulta naksutellessa kun minä olisin palkannut vähän mistä sattuu..

Loppuun vielä hyppyä, mikä toimi myös hyvin Hymy.

Kivat ja onnistuneet reenit! Näköjään menee muuten vähän niin että joka toinen päivä onnistuu..?

Reenien jälkeen vielä herkuttelemaan Mäkkäriin, njam!

Kiitos Tainalle, Hannalle sekä tytöille seurasta! Villiviikari-Valtterikin kiittää!