Valtsu oli edelleen toipilaana ja kotona - tosin minä taisin olla enemmän toipilas, sen verran lentsuinen oli ja on olotila jälleen.

Työpäivän lomassa otin muutamat tottistelusessiot Huin kanssa, noutoa lelulla hetsaten sekä sitten tuota perusasentoa / sivulletuloa.. Otettiin myös muutamat eteenmenot pallolle sekä sitten vaan leikkiä, leikkiä ja leikkiä.

Haettiin Valtsun, Huin ja Vaun kanssa Atte päiväkodista ja treffattiin Hanna, Veikka ja Veeti Mutalassa. Pojat oli aikamoisia riiviöitä ja meinasin - ja poltinkin - ihan päreeni niiden hillumiseen. Hannalle tiedoksi, että Atte olikin arestissa omassa huoneessaan loppuillan ;O Otettiin ensin reeniä pentujen kanssa. Hannan kanssa löydettiin hyvä paikka mun vasemmalle kädelle mistä palkata Huita perusasennossa ilman että se nojaisi niin kympillä eikä lätsähtäisi lähes kyljelleen istumaan! Näitä toistoja otettiin aika monta sarjaa. Lisäksi otettiin luoksetulo lelulle sekä toisen kerran noudot, mihin myös hyviä neuvoja Hannalta - eli ei saa vaatia liikaa vielä tässä vaiheessa vaan riittää tosiaan se että ottaa ylipäätään kapulan suuhunsa ja tulee edes hieman kohti :) ..ja näinhän se Riitan ja Pekan ohjeessakin tosiaan lukee ;))

Toisessa sessiossa otettiin hieman imutusseuraamista sekä pallolle eteenmenoa. Pallon käyttämistä ylipäätään pitää hieman miettiä, sillä Hui ihan selkeästi menettää keskittymiskykynsä muuhun. Esin räsyn se luovuttaa nätisti namia vastaan ja on toimelias sen jälkeen - mutta kun yritän vaihtaa palloa namiin niin ei onnistu. Ja sitten kun vaan otan pallon pois niin Hui tuijottaa mua jämähtäneenä eikä tunnu ottavan oikein mitään vastaan. Eli ilmeisesti pallo on sille jopa liian vahva kiihoke?

Vau pääsi myös tottistelemaan, ja sen verran myös agia otettiin aivan aluksi että otin A:n kontakteja pallolla hetsaten. Ekalta kontaktilta "sain" sen tekemään virheen ja sitä kautta sitten palauttamaan. Pallon heitto kontaktille mennessä tekee Vaun kontaktista vaan ihan sika hitaan, joten ei sekään ihan mutkaton tapa ole hakea lujuutta pysyä siellä. Ja juuri eilen Hanna-Marille totesin että on ihan tajuttoman vaikeaa saada kontaktit pelittämään kisoissa niin kun ne pelittää meillä reenitilanteissa.. Tottistelussa kikkailtiin vähän sitä sun tätä - pääasiassa seuraamista ja jääviä sekä kerran noudot, jotka oli ihan hyvät kun ei katso liian läheltä (..ei näe puremista).. :)

Lopuksi otettiin vielä pennut vuorotellen autosta ruualle ja niin että syömisen aikana ammuttiin. Kumpikaan toveri ei noteerannut paukkuja yhtikäs mitenkään - joten reippaita poikia! Aivan loppuun käytiin vielä metsässä pienellä kimppalenkillä - missä Vaun tietysti piti ensi töikseen näyttää olevansa ärsyttävä akka. Se rähähti kerran Veikalle, joka sen jälkeen oli vähän sitä mieltä että Vau on hieman vaarallinen, mutta ei tainnut sen pahemmin onneksi säikähtää.

Ilta meni kotitouhuja tehdessä. Huin kanssa jumppailin vielä muutamat sarjat perusasentoa sekä iltaruuan yhteyteen otettiin taas ampuminen - ei mitään ongelmaa.

Ja niin - kuski vaihtuu - masuasukista huolimatta päätettiin kuitenkin niin että minä itse olen ratissa Agin SM:ssä Vaun kanssa - saas nähdä mitä siitä sitten tulee :)