Perjantaina reenattiin Niihamassa. Paikalla oli muistaakseni 6 koirakkoa. Hui teki reenin toisessa parissa, parina Bertta-mali. Hui tuntui ilmoittautumiseen mentäessä tosi hyvältä ja oli niin täpäkkänä tarjoamassa käännöstä että melkein kompastuin sen takapäähän, hassua. Ilmoittautumisesta seurautin paikallaoloon, paikallaolo ok - mistä seurautin kentän alkupäähän - missä palkkaus. Tästä jälleen seurautus seuraamissuoran alkuun.Seuraaminen tuntui ihan hyvältä, muutama kontaktitiputus (vilkaisu) siellä oli, täyskäännökset hyvin - henkilöryhmässä hienosti. Tästä normisti seurautus suoran alkuun. Vain kehut palkaksi. Istumisen valmisteleva hyvin, istuminen kommentoitiin nopeaksi (jeee!). Istumisesta palkkaus namilla. Liikkeestä maahanmeno ok, luoksetulo jees. Seisominen ok - palkka vasta luoksetulosta (läpijuoksuna). En ottanut kuin 2kg noudon, se ok - luovutti irti mutta hieman vinossa. Lopuksi eteenmeno. Hui-possu keuli aika huolella. Piti muistaakseni kaksi kertaa aloittaa alusta kun aina meinasi varastaa. Lopulta päästiin liikenteeseen asiallisesti, itse eteenmeno hyvin (tosin hieman kaarsi oikeaan) + maahanmeno ok. Palkkaus vasta perusasentoon noususta. OLIMPA ja OLEN tyytyväinen tähän suoritukseen. Olin omasta mielestäni hyvällä asenteella liikenteessä, en hirveästi jännittänyt mutta sen verran kuitenkin että kisamainen fiilis oli.

Ns. korjaussarjassa otin pitkän suoran seuraamisen + täyskäännöksen - ne hyvin mistä palkkaus. Sitten yksi nouto + eteenmeno pallolle. Eteenmenossa teki "harjavallat", eli ei irronnut kuin kaksi metriä ja sitten oli sen näköinen että "tjaaa, koska olen virkamies tiedän että siellä ei ole palloa" - vaikka siis siellä oli. Otettiin uudestaan - hetsasin, ja nyt irtosi ja löysi lopulta pallonkin, vähän meni etsimiseksi. Eli tästä opimme - älä reenaa eteenmenoa koko liikkeenä kuin joskus ja jouluna..

No, kaikin puolin hyvä ja onnistunut reenikeikka. Pätevä Huisku. Saas nähdä saadaanko tässä kisanomaisia reenejä aikaiseksi vielä ennen ekoja kisoja, jos ei - niin en ole yltiöhuolissani. Uskon että tottis toimii. Koska muuten tulee tukkapöllyä.

Eilen lauantaina ja tänään sunnuntaina otettiin Hannan kanssa esineruutureenit. Tehtiin molemmilla kerroilla niin (eri paikka), että Hui näki kun esineet vietiin. Eilen lauantaina meni aivan sikahyvin - kolme suoraa pistoa ja kolme huippua esineen nostoa + luovutusta. Tänään ekalla esineellä piti vähän kaasutella, muuten meni tosi hienosti myös.

Pääsiäisenkin kuviot alkaa seljetä, näyttäisi siltä että pääsen reenailemaan Harjavaltaan sekä tottista että jälkeä.. Huippua!