Iltasella pakkasin autoon taas koko lapsilauman ja koirista Huin ja suuntasin tottistelemaan Nokian majalle Tainan ja Ipan, Hannan ja tyttöjen sekä poikien kanssa. Hyvät ja tehokkaat treenit tehtiin kahteen tuntiin, hyvä me Silmänisku.

Hui aloitti seuraamisella minkä yhteyteen ampuminen. Ei ollut parasta Huita, Hui oli jotenkin löysä. Tuumittiin että varmasti lämmenneet kelit sekä se että herra on hillunut pihassa melkein koko päivän varmasti vaikuttivat sen vireystasoon - olisi itse pitänyt osata ajatella asiaa, mutta ei aivot joka paikkaan ehdi Päättämätön. Seuraamisen yhteydessä siis ampumiset, ekaan paukkuun reagoi tyylillä "mitä tapahtuu" - kääntyi katsomaan ja menetti kontaktinkin - muut kaksi ihan ok. Otin seuraamisissa suht lyhyttä pätkää - käännöksiä vasemmalle ja kaarta vasemmalle voisi ja pitääkin ottaa taas kuurina ja muistutella peräpään käytöstä.

Seuraamisen jälkeen luoksetuloa, ensin pitkältä matkalta loppuun asti - tuli ihan suht kivalla vauhdilla. Vielä toinen vauhtina, missä vauhti mainio.

Otin kaikki jäävät. Kaikki ihan suht ok, maahanmeno tällä hetkellä eniten kesken ja seisominen parhain. Treeniä treeniä..

Jäävien jälkeen hyppyä muutamat toistot, samaa jumittamista ekalla kerralla, plääääh. Mikä tähän neuvoksi?

Tottisteluiden jälkeen Hui paikallaoloon Veetin tottisteltaessa kentällä. Mulla palkka omien jalkojeni takana ja Taina toimi silminä. Hui oli vieläkin levoton mutta ilmeisesti huomattavasti parempi kuin esim eilen. Hanna otti seuraamista, jääviä sekä parit luoksetulot, mistä toisen jälkeen vapautin Huin pallolle. Toivotaan että tämä treenityyli saa parannusta aikaseksi tuohon pään vispaamiseen paikkamakuussa.

Veikan ollessa paikallaolossa Hui tuli vielä sen verran autosta että otettiin ihan ekaa kertaa PK puolen A estettä. Este oli harjoitusversio ja siten huomattavasti loivempi. Otettiin muutamat edestakaiset esteen ylitykset namien avulla.

Huh, suhteellisen puhki päivästä - mutta hienoa että saatiin taas treenattua. Iso kiitos Hannalle ja Tainalle avusta, niin lasten kuin reenailunkin suhteen Cool