Aamulla vein pojat hoitoon ja otin Huin mukaan matkaan. Kotipihassa otettiin pienet tottistelut, leikkimistä (tosi hyvää!), seuraamista sekä muutama sivulle tulo sekä eteenmenoa. Hui oli tosi mukavan riehakas! Nyt pitäisi saada hieman sen suuta irti makupalasta, tai en tiedä pitäisikö tässä vaiheessa - tuntuu että se roikkuu matkassa makupalan voimalla - mutta niin se kai on toki tarkoituskin, apua ompas sekavaa ajatusten virtaa..

Päivällä otin toisen tottistelusession sisällä sekä leikkimistä. Hui ihan intona repii räsyä oikein kunnon murrausten kanssa - voittaakohan se äänitehosteissa joskus Viskin ;)

Hain pojat hoidosta ja nappasin autoon Huin ja Vaun. Lielahden shoppailujen jälkeen suunnattiin Pinsiöön sorakuopalle (Taina tosin väitti sen olevan jokin taideteos ;)), missä treffattiin Taina ja Ipa sekä Hanna, Veeti sekä Veikka. Pojat löysivät puuhaa "vuorista", eli soramontun seinämistä - ja siinähän niiden aika kului edestakaisin mennessä. Otin Huilla kaksi "sessiota". Ekassa leikkimistä ensin räsyllä, mikä innokasta jälleen äänitehosteiden kera. Lisäksi muutaman kerran yhdellä pallolla leikkimistä, tämäkin kaiketi ihan hyvin :) Sitten otettiin vielä yksi luoksetulo lelun kanssa. Toisessa sessiossa otin vielä toisen luoksetulon, imutusseuraamista sekä sivulletuloja. Loppuun eteenmeno ruokakipolle ja Huin syödessä Hanna ampui pari kertaa - ei yhtään mitään reaktiota, tosin ääni oli tosi vaimea ja kaukaa, mutta kuitenkin. Vau pääsi myös hieman touhuamaan, ihan vain seuraamista ja vapautusta pallolle. Lisäksi muutama nouto, oikein taitava kapulanpurija edelleen :)) Aivan loppuun Hanna lähti Veetin kanssa jäljelle ja me annettiin Tainan kanssa pentujen leikkiä. Hui on kyllä tosi pieni verrattuna Veikkaan ja Ipaan - mutta kai siitä vielä maxi kokoinen bortsu joskus kasvaa!

Ja oheen vielä parit kuvat leikkivistä tenavista :)

1552598.jpg

1552599.jpg