Aamupäivällä reenattiin Nokian majalla Tainan ja Ipan kanssa.

Otin ensin hieman Vaulla kikkailuja. Aloitettiin seuraamisella, mikä oli yhtä kamalaa kuin aina - edisti ja poikitti, virettä oli! Otin sillä myös aloluokan tokohyppyä, suht hyvin oli neidillä tämä muistissa, vaikeuksia vaan seistä paikallaan, lähti valumaan kohti. Sitten vielä yksi vauhtiluoksetulo ja loppuun piilonkiertoja lelulla juoksuttaen. Täpäkkä typy Cool

Huilla otin reenit kahdessa sessiossa. Ipan näytettyä mallia, aloitin pitkällä vauhtiluoksetulolla, missä Hui tuli tosi loistavalla vauhdilla, palkkaus jalkojen välistä. Luoksetulo oli myös aivan suora, hienoa. Sitten toinen tarkoituksena ottaa loppuun asti. Hui tuli taas tosi lujaa ja törmäsi aivan kauheasti. Taisi tulla yllätyksenä että lelu ei lennäkkään. Otin sitten lähempää parit toistot, missä hyvät loppuasennotkin. Muutamat luoksetulon loppuasennot myös piilonkierroilla, hyvin!

Sitten jatkettiin seuraamisella, tein vasemmalle aika tiukkaakin ympyrää - Taina ampui. Ei reagointia paukkuihin. Tainan valvoessa otettiin yksi suht lyhyt suora pätkä seuraamista, tämä ok.

Ekan session loppuun aloluokan hyppyä markkerilla. Hui tajusi homman muutamien toistojen jälkeen. Nyt vaan toistoja toistoja ja toistoja Hymy

Toisessa sessiossa otettiin liikkeestä seisomisia. Muutamat niin että jätin Huin seisomaan ja vapautus eteen pallolle. Huilla "kevyt" pallon aijaus.. Tehtiin seisomisia myös muutamat toistot liikkeestä, ihan ok - pitää vain olla tarkkana ettei palkkaa yhtään vinosta asennosta.

Sitten otettiin vielä toinen setti tokohyppyjä, nyt nostin tosin lautoja yhtä vaille PK hypyn korkeuteen. Meni tosi hienosti. Hui hyppäsi hyvän näköisellä tekniikalla ja tosi ilmavasti. Tarkkana miehenä ei tainnut kolauttaa kertaakaan esteeseen!

Reenien loppuun vielä kentän mittainen eteenmeno ihqulle nahkapallolle. Sen kanssa leikkiminen on hassua, sitä pitää nakella ja jäädä kyttäämään kilometrin päähän emännästä..

Hui ja Vaukin olivat tosi päteviä, kiitos Tainalle ja PilliPiipariselle seurasta ja avusta. Oli kivaa Nauru. Eemeli hieman tosin tarjosi taas haastetta reeneihin Viaton

Iltasella treffasin vielä Hannan ja pojat Haavistolla, tarkoituksena jälleen tokoilla. Tällä kertaa vain Hui pääsi mukaan. Hannan tehtyä hyvän ja onnistuneen reenin taitavilla veljeksillä Huisku pääsi hommiin. Otin suht pienen reenin. Aloitettiin seuraamisella. Palkkailin perusasennosta ja eri mittaisista pätkistä. Nämä hyvin. Otettiin myös hieman juoksuseuraamista, missä oli vähän säätämistä koska Hui hieman tuppasi erkaantumaan musta sivusuunnassa. Petrasi hyvin kun vaihdoin lelun namiin ja palkkasin housunsaumasta ja ylöspäin. Pitää ottaa tuota juoksuseuraamista nyt kuurina näin palkaten.

Sitten otettiin muutamat toistot maahanmenoja, missä parit ekat tosi hyviä ja nopeita. Pitää tässäkin alkaa olemaan tiukempana ja palkata vain ne nopeat - käskyn kun Hui jo selkeästi tietää. Loppuun vielä muutamat paikallaolon jätöt, missä namilla autoin alas jotta ei tunkenut toista etujalkaansa alleen. Jätöt ok, pysyi hyvin ja levollisestikin kaiketi. Nousut perusasentoon on Huilla hyvät, nousee kuin vieteristä päästäen, hih Nauru. Reenien loppuun vielä hieman leikittiin, oli taas hauskat ja hyvät reenit. Kiitokset myös Hannalle avusta ja seurasta, ja Eemelin vaunujen hytkytyksestä!