Tänään treffasin Mutalassa Lauran ja Glendan sekä Kaarinan ja Hiskin. Mukana menossa minulla Eemeli sekä Hui Hymy.

Otettiin tottikset kahdessa osassa, tosin terhakka äippä Glenda teki loppuun "vain" yhden setin. Huilla aloitin vauhtiluoksetuloilla, kuitenkin niin että jätin sen istumaan liikkeenomaisesti. Ekassa ei ilmeisesti virittelyt menneet kohdalleen koska lähti kävelemään mun perään - muuten pysyi istumassa hyvin. Vauhtiluoksetulot oli hyvät ja suorat, ja myös mukavan vauhdikkaat. Lelu on syytä pitää piilossa, jotta Hui ei pääse ennakoimaan koska otetaan vauhtina ja koska ei..

Sitten jatkettiin seuraamisella, mikä oli ihan mallikasta. Palkkasin paljon perusasennosta ja ihan lyhkäsistä pätkistä. Tehtiin myös muutamia pidempiä pätkiä ja niin että lelu oli piilossa takataskussa josta sen sitten palkkasin, pelitti hyvin näin! Käännöksiä vasemmalle tehtiin kanssa, niissä ei ongelmia. Myös pysähtymisten istumiset toimivat - hyvä Huisku Cool ! Niin, pään heijaamista ei juuri esiintynyt, olisikohan kerran laskenut pidemmällä pätkällä. Nythän olen palkannut uudella ihanalla lelulla Huita seuraamisessa (lelulla mitä enemmänkin heittelen kuin että sen kanssa reviteltäisiin kuten narulelun kanssa), ja luulen että palataan naruleluun. Hui nimittäin laski seuraamisasentoaan aavistuksen pidemmällä pätkällä - mutta ei kuitenkaan menettänyt kontaktia tai laskenut päätään - mietittiin sen johtuvan lelun odottamisesta? Pitää testata..

Ekan session loppuun vielä seisomisia namilla, nämä hienosti! Aivan lopuksi vielä lyhyt paikallaolo Hiskin ottaessa noutoa. Pysyi muuten hyvin ja rauhallisesti, mutta kapulan heitto oli vielä liikaa. Säntäsi pystyyn, josta tietysti huomautin ja palautin takaisin. Tämän jälkeen pysyi hyvin, mistä suht nopeasti palkkasin ja vapautin. Lisää reeniä siis Silmänisku.

Toisessa sessiossa tehtiin perusasentojumppaa; eteen sivulle tyyliin. Pitää muistaa tehdä noita sivulletuloja hieman yli, jotta peräpään käyttö tehostuu entisestään. Hieman tuppaa jäämään vielä vinoon jos en auta vartalolla. Otettiin myös muutamat istumiset, mitkä _hitaita_. Tai voisi sanoa että ihan kelpo suorituksia, mutta ei kuitenkaan hyviä. Pitänee jatkaa vaan sitkeästi avuilla vielä eteenpäin ja ylipäätään tehdä triljoona toistoa..

Sitten hieman hilluttiin lelun kanssa ja tehtiin noutoa.. Plääh. Taitaa olla aika plääh liike meidän molempien mielestä? Otin ensin muutamat nostot, mitkä ihan suht ok - mutta hitaat ja jotenkin epävarmat. Tsemppasin ja kannustin ja sain Huin hieman paremmin ja vauhdikkaammin toimimaan. Otin yhden perusnoudon, missä vauhti olisi voinut olla triljoona kertaa parempi. Paluu matkalla myös kerkesi vilkuilemaan Lauraa ja Kaarinaa, joten kertonee jotain motivaatiosta? Tovi siinä asiaa mietittiin ja sain hyviä vinkkejä mitkä toki osittain olivatkin jo tiedossa ja tarkoituksena toteuttaa (kapulalle päästöt kun kapula vielä vierii, vauhtinoudot, yllätyksellisyys liikkeeseen kaikkinaisuudessaan). Otin parit vauhtinoudot niin että päästin Huin vielä vierivän kapulan perään ja vapautin palkalle heti kun nappasi sen suuhunsa. Toimi hyvin! Pitää jatkaa nyt näin, ottaa silloin tällöin perusnoutoja sekaan sekä kapulannostoja - mutta pääsääntösesti vauhtina vapauttaen palkalle eri mittaisilta matkoilta.

Sitten otettiin vielä muutamat maahanmenot, mitkä ok. Maahanmenolelulla hilluessa Laura kävi kiikuttamassa eteenmenopallon kentän päähän. Eteenmeno ok.

Todettiin sekä Lauran että myöhemmin Pian kanssa että Huisku on kyllä sen sortin koira että sen kanssa on pidettävä tarkkaan huolta siittä että reenaaminen ei kangistu kaavoihin. Yllätyksellisyyttä palkkaamiseen ja liikkeiden pilkkomista osiin - vain harvoin kokonaisuuksia. Lisäksi paljon leikkimistä ja myös temppujen tekemistä ja iloista hillumista. Hui on niin virkamies luonteeltaan että se tekee kyllä siististi ja nätisti, mutta niin totisesti - sitä on hyvä herätellä vapautuneempaan tekemiseen aika ajoin Pusu

Oli tosi kiva treffata, kiitos reeniseurasta ja avusta sekä vinkeistä Kaarinalle ja Lauralle.

Iltasella kävin koirien kanssa metsälenkillä, oli ihana ilma. Hui ja Vau juoksivat ehkä viisinkertaisen määrän minuun ja Oskuun verrattuna - ja suurimman osan aikaa hangessa Cool.