Ollaan me jotain tehty, vaikka tuntuu että ei ehitä niin mitään. Vkonloppuna jäi jäljestykset kun oli hulinaa muuten - mutta josko vielä ens vkonloppuna ehittäs!

Maanantaina otin miltei säkkipimeässä pihassa hieman tokottelua. Aloitettiin merkillä. Tein niin että kävin suurieleisesti heittelemässä ohjatun noudon kapuloita merkin taakse ja sitten palasin koomaantuneen Huiskun luo. Lähetin merkille ja kas, Hui menikin ihan nätisti sinne merkille. Mua itseä vaan ärsyttää kun se on niin koomainen, vajonnut jonnekkin tonne mun nilkan korkeudelle korppikotka-asennossaan.. Tässä varmaan pitäisi alkaa vaatia ryhdikästä perusasentoa??

Merkkireenin jälkeen 1kg kapulalla luovutuksia. Hyvät luovutukset - selkeästi irti musta, ja hyvä luovutus muutenkin. Tehtiin lisäksi ohjatun kapulalla vinosta luovutuksia missä Hui sitten taas heti pinkeää luovuttamaan ihan iholle. Tässä ei varmaan vaan voi ottaa kahta asiaa yhtä aikaa - suoraa luovutusta ja irti luovutusta.. Hmm. Loppuun vielä tunnari, mikä tosi hienosti - kapuloita oli paaaljon ja hienosti Huisku haisteli. Sunnuntainahan tein sisällä tunnarin eteisen maton päällä ja Huisku oli huono - se napsi ihan mitä sattuu. Jotenkin se matto sitä sitten sekoitti vai mistä se oikein johtui. Taidettiin ottaa myös kaukojumpat lopussa.

Eilen tiistaina kaahattiin Nokialle pimeisiin reeneihin. Ei vais, ei ollut ihan pimeetä kun oli vähän valoa kentän laidalla. Aloitettiin seuraamisella. Hui oli vähän luumuna kun olin kotona korottanut ääntä Eemelille ja herra herkkäsielu sitten kuvitteli että minä huusin sille. Mua vähän ärsyttää tollanen pehmeys, ei saisi olla niin nättinokka ollenkaan - vai onko sitten esitystä tyystin. Seuraaminen oli ensin ihan hyvää, mutta sitten Hui alkoi edistää ja perä aueta. Tätä vähän tahvottiin + perusasentoja. Kulmissa ja perusasennoissa koomailu sitten tuntuu, koska ei vaan pysty tekemään säpäkästi. Ei hyvä.

Seuraamisen jälkeen ruutua. Vähän mietin että miten Hui ruudun hämärässä löytää. Käskyllä merkki Hui yritti sännätä suoraan ruutuun, joten oli selkeästi tiedossa missä se ruutu on.. Merkki ei vaan meinannut löytyä tällä kertaa. Toistolla sitten jo ok, mistä palkka. Kolmas toisto niin että vain kehu merkiltä ja lähetys ruutuun, hienosti - vaikkakin vähän käsijarru päällä.

Sitten ohjattua. Ei hyvä hämärässä reenata tätä, mitä vähän epäiltiinkin. Hui säntäsi jotenkin ihan huolettomasti ja katsomatta sen tarkemmin mitä näytän täysin päinvastaiselle kapulalle. Uusinnalla pyrki keskikapulalle. Kolmas toisto onnistui. Tässä pitää nyt palata takaisin päin ja ottaa näitä suuntia vaan lelulla ja vahvistaa sitä että Hui lähtee kunnon kaarella kohti lelua / kapulaa. Kapulan luovutuksia vinosta sitten kiertojen yhteyteen.

Tunnari oli Huilta hyvä jälleen, hienoa!

Loppuun kaukoja. Pia sai taas väännettyä rautalangasta että mikä niissä vaihdoissa mättää. Toisin sanoen - Hui menee voimakkaasti taaksepäin is-sei vaihdossa mikä ei tietty ole sallittua - ja tulee taas eteenpäin sei-maa vaihdossa. Nämä nyt erityisjumppaan!

Kivat hämyreenit, hyvä kun lähdettiin vaikka aikataulu meinasikin keulia.