Torstaina samalla reissulla kun hain vintiöt hoidosta pysähdyin tekemään Huille jäljen. Jälki oli noin 40 metriä pitkä, nappuloita sarjoissa joka askeleella ja välillä 3-4 askelta niin että ei nappuloita. Jälki lisäksi mutkitteli jonkun verran loivasti. Lähetin Huin ikäänkuin janalle, ts.lähetin vinosti jolloin Hui nappasi jäljen noin 20cm päästä ihan älyhienosti :) Herra jäljesti koko matkan tosi intensiivisesti. Hurjan hieno Hui! Hui näki autosta kun tein jäljen ja se kiljui innosta niin että Antaverkka raikasi, hmm..

Viiden jälkeen lähdettiin Caritan, Aragonin, Huin ja Vaun kanssa kohti Takuttien kenttää Hervannassa. Carita voitti hienosti Aragonilla ekan radan! Vaun kanssa rata oli todella upea, vain yksi hyppy kiireessä tuli kierrettyä väärältä puolelta - mutta kokonaisuus : lähdöt, kontaktit ja ylipäätään kuulolla olo Vaulta aivan mahtavaa! Ja edelleen se yksi käännös oli jaakotuksen myötä tosi optimaalinen :) Tokalla radalla sekä Aragon että Vau pääsivät siihen kouluun mitä tapahtuu jos varastaa lähdössä. Aragon ei päässyt varastamisen jälkeen yhtikäs mihinkään. Vaun Carita kävi palauttamassa lähtöön tyynenä kuin viilipytty ja otti homman uudelleen! Tällä kertaa neiti pysyi kuin tatti lähdössä tehden tosi hienon radan - missä tosin samainen virhe kuin ekalla radalla, yksi hyppy väärään suuntaan. En voi olla ihailematta Caritan tiukkuutta ja hermorakennetta :) !!

Hui oli tosi reipas kisapaikalla. Ei piitannut yhtikäs mitään enää kuulutuksista, leikki hyvin sekä lelun että Tainan Ipan kanssa - mikä on ihan älyttömästi kasvanut ja millä on tooooooooosi isot korvat ;) Sori Taina, ihan pakko mainita ;)) Kaiken kaikkiaan tosi kiva kisailta!