Aamupäivällä otin Huilla pienet sisätottistelut. Perusasentoa ja käännöksiä namilla palkaten. Muutamat kapulanpidot, missä turhanpäivästä kapulan pyörittelyä, mutta sain kuitenkin palkattua hyvistä pitämisistä. Loppuun vielä maahanmenoa lelun kanssa.

Iltasella treffasin Mutalassa Hannan, Veetin ja Veikan sekä Annen, Eicon ja Hileen. Hile oli aivan supersöpö yhteen liimautuneine korvineen :) Vau ei tällä kertaa päässyt mukaan, vaan sai jäädä Oskun kanssa pitämään jöötä Antaverkkaan.

Aloitettiin tottissessio ampumisella. Huille kolme laukausta, otin namijuttuja eikä Hui kyllä liiemmin reagoinut. Ekan paukun se ehkä "kuuli selkeiten", mutta kaksi viimistä meni ohi korvien ja keskittyminen oli tekemisessä ja namien saannissa. Otettiin lelulla seuraamista Hannan naksuttaessa. Ongelma - eli takapään ulosheitto on aika vahvaa :( Todettiin että mahdollisia syitä on varmaan se että lelun kanssa Hui käy niin kierroksilla sekä se että Hui ei kerta kaikkiaan näe mua (kasvoja) kunnolla jos se ei hieman käänny - koska mun mahani on edessä. Otin laajalla kaarella vasemmalle, milloin asento korjaantuu. Asento säilyy hyvänä kun otan seuraamista imutuksella, joten täytyy nyt kuuriluontoisesti palata takaisin imutukseen ja muistuttaa siten oikeasta asennosta. Itse koen ongelmaksi myös sen että jos en imuta kunnolla, vaan yritän häivyttää kättä Huin asento hieman muuttuu - kontakti säilyy, mutta sen seuraamisasento ei ole niin tiivis - voi apua! Noh, korjattavia asioita toivottavasti ;)

Seuraamisen jälkeen yksi vauhtiluoksetulo lelulle, palkka lentäen suoraan jalkojeni välistä. Hui tuli suoraan ja lujaa, joten tämä ok :) Lisäksi otettiin istumista ja Hannalta taas hyviä vinkkejä miten saan pienet piiloavut kätkettyä liikkeeseen jo tässä opetusvaiheessa niin että Hui myös esim koetilanteessa tietää tarkasti mitä siltä pyydetään. Naksu siis vasemmalla ja palkka oikeasta kädestä ;) Loppuun vielä muutamat seisomisreenit, näissä hyvät suoritukset Huilta - minä kun vielä osaisin varmemmin käyttää naksua.

Tottiselujen jälkeen tallattiin esineruutu. Otin Huilla kolme esinettä hajuhakuina. Käytiin siis yhdessä hakemassa haju esineestä, palasin melkein lähetyslinjalle ja lähetin Huin esineelle. Kaikki kolme esinettä nousi hyvin, Hui toi pienen houkuttelun jälkeen esineet jopa ihan käteen asti, josta ensin pieni leikki ja sitten vaihto lennosta omaan leluun. Hyvin meni, pätevä ukko!

Nyt pitäisi toimeentua vielä jäljelle, jotenkin maha ja selkä alkaa olla jo niin vaivaiset - mutta josko hieman pinnistelisi ja saisi muutamia reenejä ennen talvitaukoa. Yritys hyvä kymmenen ainakin ajatustasolla :)