Tiistaina olin töissä jälleen kotitoimistolla ja päivän mittaan otin parit tottistelusessiot Huin kanssa. Muuten aktiviteetit oli suhteellisen vähissä koirien osalta - mitä nyt käytiin postilaatikkolenkillä.

Kuudeksi lähdin Mutalaan viemään Vauta Johannalle reenattavaksi ja pakkasin autoon tietysti myös Huin. Johanna oli hieman uupunut, mutta reenit menivät hienosti :) Huin kanssa otin Caritan avustuksella parit luoksetulot namilla jotka hyvät. Lisäksi otettiin sivulletuloja, kontaktia sekä leikkimistä räsyllä. Hui leikki kaikista hulinasta ja hälinästä piittaamatta tosi hyvin, kunnon äänitehostein varustettuna. Hessun avustuksella otettiin myös kokonaiset kaksi kertaa aivan lyhyeksi laitettu putki. Eka kerta Huita hieman huimasi mutta toisella kerralla se jo säntäsi putkeen räsyn luo millä sitä houkuttelin :) ..tästä on hyvä jatkaa kohti putkihulluutta ;D

Hui osoitti myös varsinaista kuumenemista agilitykentän laidalla nyt ekaa kertaa. Se tempoi remmissä ja pärisi minkä suustaan ehti kentällä kiitävälle koiralle. Sain sen ottamaan hyvin kontaktia sekä leikkimään, mutta jatkossa pitää olla tiukempi tuon hillumisen suhteen. Kiitos Riitta & Pia neuvoista :)

Keskiviikko on ollut koirien osalta pitkä ja tylsä, sillä olin Salossa työreissulla ja koirien aktiviteetit ovat olleet vähissä. Pihassa hilluttiin ja Hui pääsi myös pieneen tottistelusessioon. Huomenna sitten enemmän uusin voimin.