Sunnuntai-iltasella reenattiin Ikaalisissa hulppeassa maneesissa, minkä Taina oli meille järjestänyt - kiitos Tainalle . Paikalla meitä oli mukava porukka ja ilta sujui rattosasti, tosin synnytys ei käynnistynyt - jos nyt jotain rakentavaa palautetta pitää antaa, nih - ja hih!

Hui oli mielestäni tosi hyvä! Myönnettävä on että hieman jopa jännitin sen viretilaa, mutta ukkeli oli tosi hyvällä asenteella mukana ja vire pysyi hyvin ylhäällä. Hui on mielestäni aina pelittänyt maneesissa hyvin, jännä juttu sekin. Aloitin noutoreenillä. Eka niin että palkkasin vauhdista, tässä Hui otti kapulan hieman hitaasti - oli varmaan syvästi järkyttynyt maneesin likaisuudesta tms. . Palautusvauhti kuitenkin ok. Toinen nouto perille perusasentoon asti, tämä hyvin. Mun heitot on kyllä aika surkeita, varsinkin nyt kun ei uskalla ihan täysillä revittää ettei masu repeä. Noudosta palkkasin lelurevittelyllä ja otin Huin siitä suoraan seuraamiseen. Tuntui ja näyttikin ilmeisen hyvältä! Täyskäännöksessä hyvin käytti kroppaansa eikä tuntunut että olisin joutunut sitä työntämään pois alta. Otin eri mittaisia pätkiä, palkkausta myös pelkästä perusasennosta "seuraa" käskyn jälkeen. Loppuun vielä kolme toistoa luoksetuloa, missä kaksi ekaa perille asti. Ekassa törmäsi aika hurjasti vaikka yritin näyttää kädellä että jaaaarrruta . Palkka perusasentoon siirtymisestä. Toinen oli ihan suht siisti, tuli lujaa mutta ei pahasti törmännyt - palkkaus eteentulosta. Kolmas ja viiminen myös hyvin ja lujaa - palkkaus läpijuoksuun lelulle. Loppuun leikittiin hyvä tovi naruleluilla mitkä olivatkin sitten iiihanasti kuorrutettu maneesimönjällä .

Oli tosi kiva ja onnistunut reeni, ihanaa kun näitä valonpilkahduksia tulee - nyt uskon taas itsekin asteen verran enemmän että saan tuon koiran joskus pelittämään sillä tasolla millä haluan. Oli mukava reenata pitävällä pohjalla, todettiinkin että koiratkin taisivat ottaa reenit eri tavalla kun ei tarvinnut himmata liukkaudesta johtuen. Kiitos kaikille kivasta illasta!