Aamulla taas sisätokot Huilla. Tällä kertaa perusasentojumppaa sekä maahanmejoja. Myös muutaman askeleen seuraamisia.

Iltapäivällä ajeltiin poikien ja Huin sekä Vaun kanssa mutaiseen Mutalaan. Kenttä oli puoliksi sula, joten oli ihan kiva reenata kun ei tarvinnut pelätä liukasteluja. Hui aloitti noudolla, ensin ns perusnouto hetsauksella ja vierivän kapulan perään - vauhti _suht_ ok, luovutusasento suora mistä nopea palkka. Tehtiin yksi kapulan nosto ja tuonti piiitkältä matkalta mistä vapautus lelulle, hyvä vauhti.

Sitten seuraamista. Meni ihan hyvin, Hui oli hyvässä vireessä ja pää pysyi mukavasti ylhäällä. Tehtiin eri mittaisia pätkiä, mutkittelua ja käännöksiä.

Seuraamisen jälkeen muutamat seisomiset mistä namipalkkaus. Pelitti hyvin! Loppuun vielä hyppyä, missä muutama suora namille ja sen jälkeen liikkeenomaisesti, hyvin pysähtyi seisomaan hypyn jälkeen Pusu. Taidettiin ottaa vielä eteenmeno kentän mitalta ja nahkapallolla loppuleikit. Huisku oli pätevä!

Vau pääsi myös hillumaan kentälle. Atte teki sillä parit luoksetulot ja minä sitten hieman kaukoja ja seuraamista. Virtaa oli kuin pienessä kylässä.