Torstai aamusella treffattiin Nokian majalla Kaarina ja Hiskin sekä Mian ja Uskon kanssa. Aloitettiin tokottelureeneillä. Hui Hiskin parina ilmoittautumiseen, Mia ns.tuomarina. Hui oli tosi hyvän tuntuinen! Seurautin sen paikallaoloon, seuraaminen pelitti jälleen hyvin - maahanmeno nopea ja paikallaolo hyvä vaikka Hiski suhteellisen läheltä menikin . Paikallaolosta jälleen kisamaisesti pois, temputtelin Huin kanssa Hiskin ottaessa eteenmenoa. Hui oli hyväntuntuinen myös kun siirryttiin itse liikkeisiin - Hui oli kytkettynä jotta olisi päässyt puuttumaan mahdolliseen kontaktin tippumiseen. Seuraaminen oli aikast hyvän tuntuista, muutama pieni vilkaisu mutta olin tosi tyytyväinen. Tästä suullinen palkka. Liikkeestä istuminen, istui - mistä hyvä palkka jonka jälkeen vielä jätin Huin istumaan ja kävelin 30 askeleen päähän - paluumatkalla vapautin lennosta lelulle. Huillahan on hieman ollut sitä että kääntää päätään pois mun lähestyessä, joten vahvistetaan sitä että muhun kannattaa sitkeästi tuijottaa.

Istumisen jälkeen maahanmeno ja siitä vauhtiluoksetulo - ok. Seisomisesta palkka ensin seisomisesta ja sen jälkeen luoksetulo, siisti hyvin loppuun saakka. Perusasennot tahtoo nyt jäädä hieman vajaiksi, joten niitä pitää vahvistaa. 2kg hyvin, hyppy muuten hyvin mutta irrotti vasta toisella käskyllä - A hyvin, tästä palkkaus heti luovutuksesta. Ekan setin loppuun vielä eteenmeno, ei niin mitään ongelmaa kun ja jos ei huomioida aivan kaameaa vaanimisseuraamista .

Sitten Hui hetkeksi autoon ja Uskon ja Hiskin reenattua Hui vielä uudelleen kentälle. Ennen kentälle menoa normit kisavirittelyt ja seurautus ns.ilmoittautumiseen menosta. Tosi hyvä seuraaminen - palkkaus siitä. Seuraamista myös pitkä suora, tosi hyvältä tuntui sekin - siitä loppupalkka. Ei siis kytsimisen kytsimistä, jeii!!

Tottistelujen jälkeen mentiin esineruutuilemaan. Tallattiin kisaruutu mihin kolme esinettä. Usko suoritti ensin ja kuolasi esineitä sopiviksi Huille . Höm, hieman ehkä oli juoksentelua esineruudun suoritus tänään mutta nousi ne kolme esinettä ehkä siihen viiteen minuuttiin. Yhdellä esineellä Usko oli ilmeisesti merkannut ja näin kun Hui hääri siinä häntä tötteröllä ja nosti jalkaa. Toimivatpa ne aivot kerrankin ja karjaisin ruman kirosanan ja heti perään kannustavasti - vai käskevästi - "esine", jonka jälkeen Hui toi esineen luovutukseen. Tämän esineen luovutus hieman huono, muut ok.

Olipas kiva aamupäivä - ens vkolla uusiksi!! Kiitos Mia ja Kaarina!