Sunnuntaiaamupäivä meni tuijottaessa Livestream lähetystä tokon PM-kisoista. Kävin aamusella tallaamassa jäljen kotimetsään kun reenit Pian kanssa peruuntuivat. Jäljelle tuli mittaa reilut 700 metriä. Jana syvällä, jälki lähti vasemmalle. Ensimmäisen sadan metriin jälkeen oli 5 miniatyyrikeppiä noin 15m välein. Sitten jälkeä 200-300 metriä ja taas 5 miniatyyrikeppiä noin 15m välein. Tämän jälkeen taas 200-300m jälkeä ja loppukeppi mikä normikokoinen. Jälki pääsi vanhenemaan kolme tuntiseksi kun piti katsoa kaikki suomalaissuoritukset läpi. Tosin paikallaistumiset meni sitten ohi..

Janalla Hui eteni hyvin,kääntyi vasemmalle - mutta kääntyi sitten kuitenkin takajäljen suuntaan mistä käänsin sen nätisti pyytäen. Höh! Jäljestys oli normi Huita. Ekan setin miniatyyrikepit alkoivat nousta tosi hienosti - vain nelonen jäi tästä sarjasta uupumaan. Jälkeä jatkettiin ja tultiin toiselle 5 sarjalle. Tässä oli hilkulla nousta kaikki. Neloskepin kohdalla Hui selkeästi oli paikantamassa ja etsi keppiä. Aloin hössöttämään että "onko siinä keppi, missä keppi on" - ja Hui jotenkin hämääntyi ja alkoi tuijottamaan mua sen näköisenä "että tiedätkö sä sitten missä keppi on".. Höh, no en tiennyt - ja sinne jäi se nelonen sitten. Hui jatkoi hetken mua katsottuaan jäljestystä enkä sitten pyytänyt sitä enää takaisin. Tämä jäi harmittamaan. Sarjan vika eli vitoskeppi nousi hyvin. Sitten taaas jäljestettiin ja loppukeppi nousi tosi hyvin. Kaikkisuudessaan tosi tyytyväinen Huiskuun, se oli kovin tyytyväisenä bongaamassa pikkukeppejä .

Onnittelut vielä koko Suomen hienolle PM-tokojoukkueelle joukkuekullasta ja kaikille yksilömitalisteille tietysti myös!!