Maanantaina reenattiin sisällä ja kotipihassa aika monen monta kertaa. Kaukoja jumpattiin - kiitti Pia taas ideasta; eli otin ja olen ottanut nyt kaukoja niin että Hui on kodinhoitohuoneessa lapsiportin takana ja minä toisella puolella. Ei pääse tulemaan eteenpäin - ja sain Huin jopa tajuamaan mitä "ylös" tarkoittaa - eli seisomaan nousua, jes! Kaukojen tekniikkaa saadaan hinkata varmaan aika kauan, sillä tosi helposti Hui tuo pepun istumaan nousussa eteenpäin. Se kun pitäisi työntää taaksepäin, tai pikemminkin pysyä paikallaan. Haluan siis sen pitävän etutassut paikallaan. Mä olen ihan hurahtanut . Pihassa otin seuraamista, liikkeelle lähtöjä ja täyskäännöksiä sekä hieman peruuttamista mitä Hui ei tajua oikein ollenkaan. Lisäksi otettiin hyppyä sekä luoksetulon stoppeja kierrolla, nämä ihan ok. Pihassa otettiin muuten myös "oman" etsintää puusuojasta, ts. piilottelin tunnarikapulaa puusälän joukkoon. Hyvin Hui sen sieltä bongasi. Mietin että miten tässä nyt sitten kannattaisi edetä? Otettiin myös muutamat merkille menot. Tein niin että kädellä ohjasin Huin merkin taakse ja palkkasin sen ollessa oikeassa paikassa. En millään haluaisi viedä merkin taakse palloa koska luulen että se saa Huissa kyttäysvaihteen päälle..?

Tänään treffattiin Sari ja Udo Mutalassa. Hui teki kahdessa setissä. Aloitettiin seuraamisella, kentällä oli paaljon merkkejä ja lisäksi Sari häiriköi. Muutaman kerran Hui meni lankaan mutta tosi hyvin petrasi, merkkejäkin piti vilkaista mutta niistä annoin tiukasti palautetta, minkä jälkeen seuraaminen tosi hyvin. Seuraamisen jälkeen otettiin tokohyppyä. Ensin en ottanut markkerilla, ja Hui ajautui hieman liikaa oikealle. En ottanut luoksekutsuja tästä - mietin että pitää nyt vaan vahvistaa ensin että menee suoraan eteen, jolloin istuessaan olisi aika lailla keskellä hypyn takana - ei oikealla sivussa, jolloin kiertoriski on suuri. Istumisen sijaan Hui tarjosi nyt jostain syystä maahanmenoa - joten perun sanani tyystin sen suhteen että hyppy olisi kisavalmis . Hypyn jälkeen näytettiin meidän kaukoja, mitä jumppautin ihan läheltä - ja vain maa - is vaihtoja. Ekan setin loppuun otettiin vielä metallia. Kierrätin ensin Sarin ympäri, mistä ihan hyviä luovutuksia. Otettiin myös yksi koko nouto, missä kapulan nosto hieman varovainen mutta muuten suht ok. Vauhti saisi olla nopeampi paluussa, kuten Huilla yleensäkin noudoissa.

Tokassa setissä otettiin alkuun vielä muutama toisto hyppyä - nyt suoraan markkerille. Tehtiin myös muutamat niin että jätin Huin istumaan ja vahvistin siitä + otin luoksetulot. Näin ok. Sitten tehtiin ruutua. Tein nyt niin että jätin Huin istumaan n.10 metrin päähän ruudusta ja kävin taputtelemassa maata ruudussa. Tämän jälkeen palasin Huin luo ja lähetin ruutuun - ihmetykseni oli suuri kun se otti ja meni ruutuun! Tajusin jopa palkata . Tehtiin vielä parit toistot niin että Sari taputteli maata, hienosti meni! Loppuun otettiin vielä kaksi vauhtiluoksetuloa läpi merkkimeren, näissä hyvä vauhti.

Olipas kivaa, kiitos Sarille ja Udolle. Huomenna jatkuu tokotukset!