Eilen sunnuntaina treffasin Hannan sekä Hannan reenituttujen kanssa Pirkkahallilla. Siinä odotellessa Vau pääsi kikkailemaan hieman omia juttujaan, intoa ja virtaa kun riittää. Vaun "reenin" jälkeen tehtiin lyhyehkö lenkki Pirkkahallin ympäristössä mikä sujui mukavasti siihen asti kunnes koirapuistossa joku koira alkoi rähistä meille aidan takana. No, tuttuahan tämä remmirähjääminen on sikäli mutta sattui ihan älyttömästi mun masuun kun Hui ja Vau tempoi sinne tarhalle ja rähisivät kuin mielenköyhät. Teki mieli kyllä hirttää koirat, mutta onneksi masu rauhottui hetken istuskelun jälkeen ja päästiin tekemään itse ne reenit mitä varten sinne hallille oli lähdetty.

Hui teki kahdessa lyhyessä setissä. Ekassa otin seuraamispätkän henkilöryhmällä, liikkeestä istumisen (missä palkkasin istumisesta namilla) sekä sen jälkeen ihan lyhyen muutaman askeleen seuraamispätkän - minkä jälkeen hyvä tovi kahden lelun leikkiä. Hui oli omasta mielestäni varsin hyvän tuntuinen, vähän se painoi ja lipoi huuliaan - ja saatiin myös kommenttia että vapautui seuraamiseen paremmin henkilöryhmän jälkeen, itse en osannut lukea että Hui olisi liiemmin painetta ottanut, mutta ehkä sen vieraampi näkeekin paremmin. Liikkeestä istumisen valmisteleva osuus hyvin ja istuminen nopea - hienoa!

Toisessa setissä otettiin yksi luoksetulo läpijuoksulla missä Hui tuli lujaa. Loppuun vielä noutoa, missä ekassa päästin vierivän kapulan perään. Tässä palautusvaiheessa ehti vilkaista sivulle - pitäisi siis vahvistaa sitä että motivaatio on kova tuoda se kapula mulle sekä sitä että se palkka voi tulla missä vaiheessa vaan - rikotaan kaavaa.

Varsin hyvä ja opettavainen reenisessio, kiitos avusta ja seurasta kaikille!