Ajelin päivällä Mutalaan tarkoituksena ottaa sellainen reeni mikä vastaisi hieman koetilannetta mikä oli Harjavallassa - eli ts. ensin esineruutu ja siitä pienen levon jälkeen tottikseen. Tottiksessa oli tarkoituksena palkata heti hyvästä seuraamisesta ja ottaa siihen päälle telineet.

Hetsasin Huita hieman esineillä kun lähdin esineruutua tallaamaan Vaun kanssa. Tallattiin Mutalan "vasen" kisaruutu, esineet molemmissa takakulmissa ja edessä keskellä. Esineennostovirittelyiden jälkeen ruutuun, oikea takakulman esine ja keskiesine nousi kahdella ekalla pistolla. Vasen takakulma meinasi aiheuttaa vaikeuksia, ts. Hui kävi siellä suunnalla kerran - ei saanut hajua eikä meinannut sinne sitten toistamiseen mennä. Jouduin sen erinäisiä kertoja lähettämään eri kohdista, ja ajattelin jo että kohta se ei enää irtoa - en kuitenkaan halunnut auttaa jotta se ei oppisi hakemaan apuja aina minulta. Työskenneltyään hyvän tovin ruudussa Hui irtosi taakse kulmaan uudelleen ja nosti esineen hyvin - tästä superpalkkaukset! Kaksi ekaa pistoa oli hyvät suorat, tällä kolmannen esineen kohdalla se tahtoi hieman sinkoilla minne sattuu mikä vaikeutti sinne takakulmaan irtoamista - pitää nyt reenata kuurina suoria pistoja esineruudussa.

Tein Vaulla tovin tottista, lähinnä seuraamista - ja Hui pääsi sitten hommiin. Mentiin kentälle hihnassa, irrotin hieman ennen ja otettiin pienet virittelyt mistä "aloitusasentoon". Tunsin heti että Hui ei ollut hyvässä vireessä .

Tarkoituksena tosiaan oli palkata heti seuraamisesta, mutta ihan tovi jouduttiin ottamaan että sain sellaisen seuraamisen esiin mistä pystyin palkkaamaan. Huin asento oli alhaalla, eikä se seuraaminen ollut lähelläkään sellaista täpäkkää seuraamista mitä se parhaillaan esittää. Huomautin pari kertaa nätisti, tein vauhdinmuutoksia ja käännöksiä jolloin se petrasi menoaan - tästä palkkailut. En ottanut enempää sitä sitten.. Telineillä aloitin tasamaanoudosta. Tässä nyt se lieveilmiö että Hui ei meinannut istua perusasentoon - jo telineille mentäessä sen asento muuttuu kävelystä vaanimiseksi - apuaaaaaaaa...!!!! Tässäkin hieman sitä puhuttelin ja nostin kraiveleista nätisti suoraan perusasentoon. Itse nouto ok. Perusasentoon siirtyminen ei... Siirtyi ihan matalana ja koomaisena. Tässä sitten jo hermostuin, mitä ei tietysti olisi saanut tapahtua. Nostin sen perusasentoon ja kehuin kontaktista. Otettiin toinen tasamaanouto, missä palkkaus vauhdista - tämä ok. Muutamat kapulan luovutukset ja perusasentoon siirtymiset, ei pelittänyt koomailun takia joten en palkannut.. Argh! Telineet tosi hyvin, palkkasin nopeasti luovutuksesta. Loppuun leikittiin pitkä tovi isolla pallolla. Jäi ihan kökkö fiilis tästä reenistä. Nyt on kyllä niin epätoivoinen olo Huin tottiksen suhteen että ei ole ikinä ollut. Kaikki menee ihan päin seiniä.