Vau lähti jo torstaina Annen ja Harrin matkaan kohti pohjoisempaa Suomea - Anne ja Vau kisasivat TORKK:n kisoissa la-su, saldoina muutamat hyllyt sekä yksi hieno nollatulos millä olivat aivan viimeiseen saakka voitossa kiinni mutta sitten viimeinen koira oli tehnyt inasen nopeamman ajan. Onnittelut siis hienosta nollasta tytöt!

Huin kanssa ollaan reenattu kotosalla. Hrr kun onkin kylmä! Perjantaina ei otettu muuta kuin tunnari iltaruuan yhteydessä, se onnistui hyvin. Lauantaina otin iltasella pihareenin - AVOimen luokan liikkeitä + tunnarin. Ruutua en viitsinyt viritellä kun oli jo niin hämärää. Tunnari onnistui jälleen hyvin, Hui joutui oikein etsimään kun oli tosiaan hämyistä ja sain oman jemmattua lumikökköjen taakse hyvin. Muukin reeni meni ihan jees, ainoa mikä nyt jäi mieleen oli se että luoksetulossa oli havaittavissa vauhdin hidastumista - ts. kun ei tulekaan pysäyttämistä Hui tiputtaa loppusuoralla vauhdin empivälle raville. Nyt pitää siis vain ottaa paaaaljon läpijuoksujakin.

Sunnuntaina samaa settiä kuin lauantaina + ruutua. Meni hyvin, paitsi sama vaiva tuossa luoksetulossa kuin lauanataina.. Ärsyttävää! Ruutu onnistui hyvin, samoin tunnari. Tänään maanantaina otettiin pientä sisätokoa, ulkona pakkasta -17 . Ens lauantaina olisi sitten se tokokoe, kisakirjettä kuumeisesti odotan..