Maanantai-päivä meni kotitoimistolla ja edelleen taistellessa armotonta väsymystä vastaan. Ompas se nyt raskasta olla raskaana :O

Treffasin Hannan, Veikan sekä Veetin seiskan maissa Haaviston kentällä. Veeti aloitti ja hienoltahan se meno näyttää PK:n SM:ä silmällä pitäen! Vau pääsi hieman päästämään myös höyryjä pois, aloitettiin puiden kierroilla - tekemällä kahdeksikkoa. Vaulle kiertoliike oikealta vasemmalle on huomattavasti vaikeampi, mutta saatiin ihan mukavasti onnistumaan. Lisäksi hieman (edistävää!) seuraamista, liikkeestä maahanmeno sekä luoksetulo eteen asti - missä tuli niin lujaa että luulin jo törmäävän huolella, mutta löysi onneksi jarrunsa.

Vaun jälkeen kentälle pääsi Hui, millä aloitettiin luoksetulolla. Kaksi ekaa luoksetuloa tulivat lievillä banaaniefekteillä, mutta kolmas saatiin suhteellisen suoraksi. Nyt en hetsannut lelulla Huin lähtiessä, vaan palkkasin suoraan eteeni väistämällä - lelu oli siis näkyvissä, mutta en tosiaan hetsannut koska se tuntui vaikuttavan banaanin syntymiseen. Sitten otin seuraamista lelulla - Hannan naksutellessa. Saatiin mukavasti onnistuneita pätkiä mistä palkka lelulle. Pitää muistaa huomioida että reenaa perusasentoa ja kontaktia omanaan ja seuraamista sitten vauhdista - eikä junnaa seuraamisessa aina perusasennon kautta.

Sitten otettiin vielä luoksetulon loppuasentoa namilla + istumista. Istumisessa pitää kiinnittää huomiota siihen että Hui ei sotke istumista perusasentoon - se yrittää nyt tarjota jatkuvasti perusasentoa ;) Lisäksi istumisessa kiinnitettävä huomio siihen että tavoite on palkita vain nopeista istumisista - kunhan Hui  nyt ensin on oppinut ao.asian.

Kiva pieni tottistelusessio, kiitos seurasta Hanna :)

Tiistaiaamu aloitettiin Huin kanssa pienellä pihatottistelulla. Ensin leluseuraamista missä pyrin pitämään kroppani suorassa ja kuikuilemaan Huita jotenkin ihmeasennosta jotta pystyin palkkaamaan sen hyvästä pätkästä lelulle. Sitten otin pienen tauon jälkeen vauhtinoutoa, missä Hui ensin yritti päästä palkalle (lelulle) ilman edes koskematta kapulaan (kävi vaan sen luona ja ampaisi saman tien takaisin). Kun hieman totesin että tjaa, eipä onnistu noin - se säntäsi takaisin kapulalle ja kiikutti sitä muhun päin ehkä metrin.. :) Tästä palkka. Tehtiin toinen missä kanto-osuus samaa luokkaa kuin korjatussa, mistä siis palkkaus. Nythän olen leikkinyt Huin kanssa ohjatun noudon kapulalla sisällä - mutta ainakaan toistaiseksi se ei ole kasvattanut motivaatiota tuoda kapulaa mulle asti.. Mutta ei vaadita vielä ei :)

Sitten otin vielä seuraamista imuttamalla sekä istumista sekä luoksetulon loppuasentoa - nämä ihan mukavasti.

Iltasella suuntaan Mutalaan missä Ylökk järjestää agilityn epäviralliset. Vau pääsee kisaamaan Caritan kanssa, Hui puolestaan turistiksi - ja ajattelin hieman tottistella + jatkaa rauhoittumisharjoituksia mitä ollaan nyt kotosalla aika paljon tehty.