Lähdin kera koko junnulauman ja Huin kanssa Pinsiöön missä treffattiin Hanna, pojat sekä tytöt.

Hanna lähti ensin tallaamaan Huille jäljen. Jälki olisi ollut varmasti hyvä, mutta jäi ajamatta koska Hanna oli bongannut matkalla kyyn enkä iljennyt metsään mennä.. Hanna oli sitten hyperkiltti ja tallasi Huille toisen hieman lyhyemmän jäljen.

Hui sai kuitenkin ajaa ekasta jäljestäkin pienen pätkän, tarkoituksena päättää se toiselle kepille. Jana oli hyvä, avoluokan pitunen. Hui lähti suoraan ja reagoi jälkeen hyvin, hieman ilmavainunen lopuksi mistä varmaan kisatilanteessa olisi rokotettu piste tai pari. Jälki sujui mainiosti toiselle kepille asti, keppien ilmasut hyvät ja jäljen ajo tarkkaa - hienoa Huisku!

Hannan ajaessa Veetin ja Veikan jäljet otin Huilla esineen nostoja. Kerran sain taas huomauttaa esineen mälväämisestä, jonka jälkeen se petrasi ja tästä ihqu nahkapallo palkaksi. Pitäisi malttaa olla sitkeä tämän nostoreenin kanssa ennenkuin säntää taas reenaamaan ruutua itsessään..

Veetin ja Veikan jäljestettyä Hui sai ajaa vielä toisen jälkensä. Jäljellä oli kolme keppiä, jana oli jo avoimen ja voittajan välistä. Hui eteni suoraan hyvin (jana oli poluntapaisella) ja reagoi jälkeen hienosti. Otti takajäljen jolloin jo ajattelin että tässä sitä taas ollaan.. Tarkasti jälkeä kuitenkin vain pätkän jonka jälkeen kääntyi itse oikeaan suuntaan - ihanaa, ehkä se alkaa pikku hiljaa tajuta mihin suuntaan se jälki kulkee.. Kepeistä nousivat 1. ja 2., kolmannen jäädessä harmillisesti metsään. Loppupalkkaukset siis jäivät, mutta sellaista se sitten välillä on.

Oli tosi hyvät reenit alun tallausrumbasta huolimatta Silmänisku. Iso kiitos Hannalle avusta ja seurasta!