Kääk, miksi tässä ohjelmassa ei voi olla jotain back nappulaa mikä palauttaisi vaivalla kirjoitetut tekstit, mitkä onnistuu yhdellä näppäinvalinnalla tosi kätevästi poistamaan! Kirjoittelin pitkät pätkät, mutta aloitetaan uudestaan.

Torstaina treffasin Tainan, Ipan ja Emman Ylöjärven jäähallin parkkipaikalla. Koska oli ilta-aika, häiriötä oli ihan kohtuullisesti - parkkeeraavia ihmisiä, alku/loppuverryttelyjä tekeviä lapsilaumoja, jalkapalloilijoita, lenkkeilijöitä ja lopuksi vielä tenniksenpelaajia. Kukaan koiristamme ei kuitenkaan liiemmin reagoinut häiriöihin, Hui ja Ipa ehkä soivat hieman pidemmän tuumimistauon tenniskentällä edestakaisin lentävälle aarteelle - tennispallolle ;)

Otettiin pennuilla tottissessiot kahdessa eri erässä. Otin Huilla ensin vauhtiluoksetulot lelulla hetsaten niin että palkka nyt valmiina jalkojen välissä ja hetsasin heti kun se lähti. Eka oli varsin nopea ja suora ja Hui porhalsi empimättä mun jalkojen välistä. Toisella kertaa itse hieman laiskottelin enkä antanut Huille tarpeeksi tilaa mennä - se vähän empi mutta suhahti kuitenkin jalkojeni välistä. Otin sitten vielä kolmannen toiston niin että annoin enemmän tilaa ja se oli taas ihan nappisuoritus. Luoksetulojen jälkeen leluseuraamista Tainan naksutellessa. Alussa palkkaa pelkästä perusasennosta ja hyvästä kontaktista. Sitten eri mittaisia seuraamispätkiä, missä joissakin Hui hieman kääsi peräpäätään ulos - mutta mukana oli myös hyviä onnistumisia. Nyt vaan lisää ympyrää jotta tuo peppu oppii pitämään paikkansa :) Ekan session loppuun vielä seisomista pallolla. Päätin että en palkkaa yhtään vinosta asennosta, Hui hyvin jo ennakoi pallon lentämistä ja yrittää siis kääntyä valmiiksi. Saatiin mukavasti onnistuneita toistoja ja lopuksi leikittiin niin ihanalla narupallolla :) Hui näytti todella hullulta riiputtaessaan narupalloa narusta, pyöriessään ympyrää "pukkihypellen" ja hakaten samalla itseään sillä pallolla kylkiin - hauskaa sillä näytti olevan ;D

Vau pääsi välissä kentälle myös, otin sillä pitkiä seuraamispätkiä ja neiti oli aivan täpinöissään. Edisti, poikitti ja tärppi lelua. Se että teen Huilla tottista nostaa Vaun kiepat ihan taivaisiin. Seuraamisen lisäksi luoksetulo sekä kaukokäskyjä. Maasta seisomaan nousu on edelleen ihan kiven takana, taitaa olla aika "lifetime" projekti :)

Toisessa tokottelusessiossa otin Huilla ensin luoksetulon loppuasentoja, mitkä toistot kaikki hyvin! Sitten käännöksiä imutuksessa Tainan naksutellessa ja peräpää liikkui Huilla varsin mallikkaasti. Loppuun vielä istumista ja leikkimistä. Ampumiset jäi väliin kun kentällä oli niin paljon ihmisiä.

Hyvä tokoilureeni, kiitos kavereille :)