Maanantaina otettiin meidän kotipihassa lyhyet tottistelut. Atte oli kipeänä sisällä, ja muutenkin oli hieman haastetta lapsosten kanssa - joten reenit olivat aika lyhyet ja tehokkaat :)

Hannan tottisteltua otin Huilla ensin vähän luoksetulon loppuasentoa, minkä se hakee hyvin läheltä - mutta pidemmältä matkalta harhautuu helposti jomman kumman käden perään. Otettiin myös sarja istumista, nämä ok. Muutama kapulan pito, missä olen nyt hieman palannut taaksepäin - koska Hui saattaa pyöräyttää kapulan suussaan ikäänkuin asetellakseen sen paremmin ja vasta sitten puree hyvin - ei kuitenkaan ehkä vielä niin napakasti kuin haluaisin. Kysyinkin Riitalta tähän(-kin!) neuvoja, katsotaan mitä vinkkejä saan :) Joka tapauksessa tarkoitus olisi jättää noutokapulan pito pikku hiljaa tauolle ja jatkaa vauhtinoutoharjoituksilla.

Pitoharjoitusten jälkeen hieman leikkiä, jonka jälkeen otin seuraamista lelulla Hannan naksutellessa. Hui otti hieman häiriötä tenavista, mutta saatiin muutama hyvä pätkä. Huomioitiin että seuraamiset on parempia kun ne lähtee lennosta - ei perusasennosta. Tässä vaiheessa ei liene tarvetta vielä vaatiakaan, joten hyvä reenata perusasentoa ja kontaktia erillisenä - ja seuraamista erillisenä. Loppuun otettiin vielä ampuminen, Hui söi ruokaansa tyytyväisin mielin eikä piitannut paukuista. Hyvä juttu :)