Reenattu taas on mutta ei vaan ehdi kirjottelemaan.

Torstaina reenattiin Hannan kanssa Teivon parkkiksella. Vaukin pääsi mukaan Veikan häirikkökoiraksi. Hienosti Vau roolinsa hoitikin

Hui teki reenin kahdessa setissä. Aloitettiin ilmoittautumisella, Veeti siirtyi siitä autoon ja Hui suorittamaan. Hui oli ihan hyvässä vireessä, seuraamispaikka vaan oli niin edessä että hädin tuskin pystyin kävelemään. Palkkasin liikkeestä istumisen valmistelevasta osuudesta. Otettiin muutamia seuraamisen lähtöjä ja pieniä pätkiä seuraamista, vire oli hyvä mutta paikka liian edessä. Hyvin Hui tosin sitä petraa kun otetaan pieniä pätkiä nopeasti pysähtyen. En nyt muista että mitä ja missä järjestyksessä otettiin, mutta ruutua otettiin missä kolme toistoa niin että ruudussa oli pallo ja viimeinen niin että lähetin tyhjään ruutuun ja pysäytin - sekin ok.

Tunnarikin tehtiin, ei huippusuoritus mutta toi kuitenkin oikean. Lisäksi taidettiin ottaa luoksetulon pysäytystä, se ok. Maahanmeno pitäisi nyt vaan saada samalle tasolle kuin seisominen, reeniä reeniä lisää.

Teivossa reenattiin myös lauantaina. Hui päätti sitten romahduttaa mun fiilikset tottiksen suhteen heittäytymällä paineistuneeksi ja luumumaiseksi käytökseltään. Otettiin reenin alkuun ilmoittautuminen, siitä suht pitkä odotus ja seuraaminen. Oli kökönkökön kökköä! Olisi pitänyt puuttua, mutta jatkoin ja palkkasin istumisessa niin että vapautin Huin lelulle kun kävelin sitä kohti. Jatkossa kun tälläisiä luumuilmiöitä tulee (tai siis niitähän ei tule..) niin Hui saa siitä kyllä palautteen, ei kerta kaikkiaan onnistu että se alkaa taas kuukausien tauon jälkeen viljellä tuota ongelmaa. Kaikenlisäksi en edes ymmärrä mistä se sellaisen nyt keksi? Mun fiilis oli ihan hyvä vaikka vähän sekavia puhuinkin, mutta silti. Prkele!

Noh, loppureeni meni sentäs ihan hyvin. Ruutua Hui ei löytänyt tosin taaskaan ennen kuin se käytiin sille näyttämässä. Miten se voi olla näin vaikeeta, Huilla on varmaan jokin hahmotushäiriö? No, toistot avun jälkeen ok. Otettiin myös luoksetulon maahanmenoa + muut jäävät. Maahanmenossa jäi toistuvasti seisomaan. Annoin sitten pakotteen, missä Hui tippui hienosti maihin  - tästä hyvä palkka.. Loppuun vielä perusasentojumppaa. Tässäkin piti hipsutella ja jäi asennot vajaiksi. Annoin pienen huomautuksen kantapäällä - ja Hui siirtyi hienosti perusasentoon. Herra todellakin tuntuu koettelevan että mistä vaan voisi lusmuilla..

Otin Huin vielä ihan lopuksi uudestaan ja otettiin odottelureeni. Ts. seisoin Hui perusasennossa ns.seuraamiskaavion alussa ja siitä "pilli" käskyn jälkeen kontaktista palkka.

Tänän sunnutaina otin pihassa reenit. Ensin odottelu- ja seuraamisen lähtöreenejä. Palkka kainalosta, nämä ok. Täyskäännöksissä jouduin huomauttamaan lusmuilusta, petrasi ja sai palkan. Kiertojen yhteyteen maahanmenoja, tein nyt niin että päästin Huin tosi lähelle mua ja siitä annoin käskyn ja voimakkaan kroppa-avun, näin tippui hyvin maihin. Ruutureeniäkin taas tehtiin, nyt löytyi hyvin ruutu - pysäytin ja käskytin maahan asti. Toisto vielä niin että palkkasin ruutuun pysähtymisestä. Sitten tehtiin Harrin avustuksella tunnari. Kapuloita n.30, Hui haisteli suht rauhallisesti, yhtä käytti suussaan mutta hyvin sitten bongasi omansa ja toi laukalla luovutukseen. Huh! Sitten yksi metallinouto, se ok. Kaukoja jumpattiin, missä peruu ei vaan onnistu - helposti tulee sen puoli koiran  mittaa eteenpäin. Loppuuun vielä luoksetuloreeniä. Ekassa toppaamisessa (hieno!) palkka multa, toinen suorana ja kolmannessa palkka Harri-liikkurilta Huin taakse samalla kun käskytin. Illalla vielä toiset reenit Mutalassa, teemalla odottelut, pieni palkkaamattomuus + tokoliikkeet. En nyt anna armoa Huille ja ala tehdä mitään motivaation nostatusreenejä koska siitä tuossa paineistumisessa ei vaan voi olla kyse. Sama tahti jatkukoon nyt kentillä kuin hallillakin, eiköhän se tästä!