Taas on reenailtu pihassa, sekä eilen maanantaina että tänään tiistaina.

- kaukot toimii nyt mukavasti, olen ottanut myös kisamaisesti ja palkannut aina ekasta istumaan noususta - myös viiveellä. Ei ole onneksi nyt pompannut seisomaan enään.

- hyppy on onnistunut myös hyvin, olen ottanut sekä pelkkää hyppyä ja siitä heti palkkausta - Hui kun on tupannut jumittamaan hypylläkin. Istu käskyn kanssa pitää vain olla maltillinen - ts. varmistaa että antaa käskyn kun Hui oikeasti vasta on kuulolla, ei kesken hypyn siis.

- luoksetuloa on otettu sekä kiertojen kautta että takapalkkauksen kautta. Suureksi hämmästyksekseni takapalkkaus toimii ainakin toistaiseski - eli ei jumitusta. Nyt myös tänään monta toistoa niin että palkka tuli multa - liike seisomasta loppuun siis.

- maahanmenossa edelleen apu käytössä, otin tänään ensin avulla ja sitten ilman. Tuntui että tippui hyvin, mutta ei voi olla varma kun ei ole apuohjaajaa varmistamassa.

- seisominen ok, aika korppikotkakyylä asento Huilla seisomisessa on - mutta ei kai sitä arvostella? Nyt harjoiteltu paljon myös sitä että Hui pysyy seisomassa paikallaan vaikka kiertelisin missä. Toistoja myös seisomisesta perusasentoon siirtymisissä - siinä pientä jumitusta.

- ruutu - tässä tehty sekä niin että pallo valmiina ruudussa että niin että lähetän tyhjään ruutuun. Toiminut hyvin! Paikanhakua myös, mutta sitä Hui ei tajua - alkaa haistella ja etsiä jotain ruudusta ja sen ympäristöstä. Eli todettava on että Hui ei edelleenkään tiedä mitä se käsky "ruutu" sitten loppupeleissä tarkoittaa. Tänään onnistui tosin hyvin niin että lähetin Huin pallolle (ruudussa), sitten tyhjään ruutuun - toppasin ja palkkasin. Siitä lähetin kiertämään omenapuuta ja siitä suoraan ruutuun - paineli ruutuun minne taas pysäytin ja palkkasin. Oho! Vahinko?

- tunnari - tänään ja eilen pihassa niin että häiriökasa edelleen maassa ja oma piilotettuna lumikökköjen taakse hyvin. Eilen nappasi aika suorilta omansa, joten jäi vähän epäselvät fiilikset haisteliko edes. Tänään lähti vauhdilla (otin ekana reeninä, mitä en ole ennen tehnyt) häiriökasaa kohti, meni ohi ja nuuskutti pitkin nurmea, haisteli mielestäni tosi hyvin - meinasi turhautua ja meinasi napata häiriökasasta väärän - mutta jatkoi kuitenkin nuuskutusta törmäten omaansa - minkä toi reippaasti luovutukseen. Siitä pallo palkaksi, olimpa tosi iloinen. Oikeasti tuntui siltä että Hui haistelee hyvin ja etsii sitä omaa. Tällä tyylillä se kai on jatkettava.

- seuraamisessa reenattu nyt paljon käännöksiä, Huin vire on ollut kyllä ilahduttavan hyvä. Pitää muistaa nyt reeneissä myös palkkaamattomuus, ettei sitten käy ohraisesti kun PK kisakausi alkaa..

Reenit jatkuu, hallilla on otettu paikallaoloja - niitä ei paljon pihassa viitsi reenailla. Tarkoitus olisi mennä hallille huomenna keskiviikkona ja toivon mukaan myös torstaina.

Ihanaa kun on talvi ja LUNTA