Tiistaina otin Huin kanssa pienet pihatottikset. Meni hieman kädenväännöksi koko setti. Aloitin seuraamisella ja Hui tuntui alkuun hyvältä. Seuraaminen oli kuitenkin hieman tahmeaa ja huomautinkin sitä napakasti. Petrasi mutta ei meinannut pystyä istumaan perusasenton kuraiseen maahan. Argh. Tästäkin sitten hieman keskusteltiin, lopulta petrasi vasta kun kytkin ja huomautin tosi tiukasti moisesta pelleilystä. Hui joutui jo jossain välissä terassille jäähylle kun meinasi ihan hitsata kiinni moinen hölmöily. Tehtiin toisena harjoituksena sellaista että jätin Huin maahan ja lelun siihen viereen - siitä kutsuin perusasentoon. Olipa taas vaikeeeta. Piti todella monta kertaa palauttaa se takaisin maihin ja ottaa uudestaan. Lopulta se sieltä sitten nosti itseään ja suoritti perusasentoon tulon suhteellisen vauhdikkaasti. Äh, nämä ei ole kyllä todellakaan mitään hyvän mielen reenejä - mutta läpi nämä nyt lienee käytävä.

Tänään tiistain rokotusten jälkeen tein pienet reenit Haaviston kentällä. Kenttä oli kivasti sulanut. Tein ruudun valmiiksi ja sinne pallo odottamaan. Aloitettiin sillä. Hienosti Hui löysi ruudun. Tein yhden toiston niin että pysäytin "hyvä" sanalla ja palkkasin siihen. Kolmas piti ottaa niin että käskytän maahan. Jostain syystä Hui ei kuitenkaan nyt reagoinut "hyvä" sanaan vaan huiteli ruudun taakse ja aloitti sen pöllöilyn (tarjoaa paikkaa ja ääntelee) siellä ruudun takana. Lopulta ajautui oikeaan paikkaan ja pysäytin siihen. Tästä ei palkkaa. Uusinnalla sitten ok. Vielä kertaalleen ja käskytin maahan, ja kävin palkkaamassa siitä.

Sitten tehtiin seuraamista. Hui oli aikast täpäkkänä. Kontakti oli hyvä, eikä meininkiäkään lusmuilusta. Tein aika pitkiä pätkiä ja palkkailin hyvistä perusasennoista. Täyskäännöksetkin pyöri nyt hyvin. Otettiin myös yksi liikkeestä istuminen mikä ok + maahanmeno. Se avulla ja heti palkka. Sen jälkeen tein juoksuseuraamista missä Hui ennakoi ihan hölmönä maahanmenoa. Ilman mitään käskyjä se tipahteli maahan.. Se on kai tuon avun haittapuoli, pitänee tehdä vain paljon pelkkää ns. valmistelevaa osuutta.

Sitten yksi luoksetulo. Taas oli jähmeänä aloituksessa. Huomautin ja petrasi - joten ainakin vastaa palautteeseen. Ärsyttää vaan se että toivottavasti tämä ei mene siihen että ns. AINA pitää huomauttaa ennen kuin voi toimia kunnolla! Miten mä sen ehkäsen? Luoksetulossa toppaaminen ihan ok, ei kylläkään parhaimmasta päästä. Maahanmeno nyt ekalla oikein. Maasta luoksetulon palkkasin vauhdista.

Sitten tunnari. Tein itse ja Hui mammitteli kentällä. Lähetin siitä lennosta omalle, meni laukalla ja mietin että mitäköhän tapahtuu. Haisteli kuitenkin hyvin muita lääppimättä ja toi hyvin - laukalla ja pureksimatta - omansa luovutukseen. Jee! Tästä palkaksi pitkät pallottelu leikit.